PR CUAET
-
Сьогодні отримав дозапит інформації Ріст, колір очей....
-
Краще зайти на сайт консульства в Едмонтоні і прочитати. Я думаю, що так, але перепровірте. Я з Торонто.
-
Відміняю Торонто на 8.01, забирайте кому треба
-
вітаю, порадьте будь ласка що краще вказувати НЕ ОСНОВНОМУ апліканту в розділі "personal activities" у випадку роботи після університету "то там то сям", чи потрібно потім давати підтвердження з місць роботи? Якщо так, то можливо краще вказати "unemployed"? Дякую!
-
Portal 1 - 06.12 Portal 2 - 10.12 eCopr - 18.12 Про відправлення картки поки інформації немає. Цікаво як це виглядає? Може хтось може показати?
-
Дякую! В мене портал 2 був 6 грудня, але відповіла я на нього 10-го. Ecopr ще чекаю...
-
Зайшла в кабінет, то слот ще дійсний, не відмінили, сподіваюсь, що до завтра нічого не зміниться
-
Добрый день! Кто знает, После сдачи мёд комиссии сколько ждать чтоб они ее увидели в системе? Спасибо)
-
Та треба буде знову поновлювати резерв+, щоб їм показати, чи просто віддають?
-
Підкажіть будь ласка як можна отримати справку не судимості з Польщі. Запросили у процесі розглядання пр
-
Насколько я знаю, даже если письма нет - если заявку подал и ждешь решения - статус сохраняется
-
Ми подали в травні, 2 паспорти,прибули в Едмонтон аж в кінці листопада.
-
Вітаю. Може зна хто: чи працюватиме 25го консульство, видача паспортів, чи в них також вихідний? Торонто Може в когось є активний запис на 25е?
-
Так, мені так само за пару днів
-
Доброго дня.А що так швидко паспорти виготовляють??)))То можна вже доставку замовляти?🫣