PR CUAET
-
Та треба буде знову поновлювати резерв+, щоб їм показати, чи просто віддають?
-
Підкажіть будь ласка як можна отримати справку не судимості з Польщі. Запросили у процесі розглядання пр
-
Насколько я знаю, даже если письма нет - если заявку подал и ждешь решения - статус сохраняется
-
Ми подали в травні, 2 паспорти,прибули в Едмонтон аж в кінці листопада.
-
Вітаю. Може зна хто: чи працюватиме 25го консульство, видача паспортів, чи в них також вихідний? Торонто Може в когось є активний запис на 25е?
-
Так, мені так само за пару днів
-
Доброго дня.А що так швидко паспорти виготовляють??)))То можна вже доставку замовляти?🫣
-
Подскажите пожалуйста,если у детей заканчиваются study permits 8 февраля,а у меня на данный момент еще нет на руках их новых паспортов (они только прибыли в консульство Торонто и я должна полететь их забрать) На официальном сайте написано,что подавать на продление нужно за 30 дней до окончания,но я никак не успеваю полететь из-за работы. Как можно поступить в этом случае? Я где-то слышала,что дети могут находиться в Канаде и учиться на основании родительских пермитов,так ли это? И если так,то должна ли я как-то уведомлять миграционную службу или еще что-то?
-
Можливо десь є відео як його подавати онлайн. Чомусь не можу знайти
-
Вітання. Бенефіти на дітей можна оформити онлайн чи всеж треба відправляти поштою?
-
Велика кінопремʼєра у Едмонтоні. Вже завтра, 19 грудня ми зможемо побачити фільм «Буча». І для наших підписників діє спеціальна знижка 5️⃣0️⃣🔣. Вводь промокод EdmontonBucha50 Купляй квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/film-bucha-edmonton-tickets-1086381599609?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Можете і так і так
-
30 днів це рекомендація. Можете і за день до закінчення податись. Головне це вчасно зробити
-
Чудово.Тільки помітила що сина паспорт завис.Але можливо тому що в нього ще не було заграну.Може трохи довше будуть робити.Але я думаю може через тиждень теж буде.Дочекаємось та замовимо DHL
-
Підкажіть будь-ласка, скільки приблизно часу займає від запиту додаткових документів (у моєму випадку - custody&imm5604) до final decision?
-
Якщо можна ще таке запитання - eCopr саме з цього моменту рахується ваш статус як ПР? і скажім непотрібно вже ніяких тимчасових мати чи продовжувати і т.д… Чи з якогось порталу рахується? Хоча дивлюсь між порталами і eCopr невеликий проміжок часу - можливо й не має великого сенсу щось робити, якщо отримуєш Портал 1 - то не за горами й ПР, правильно? Звичайно, знаходячись в Канаді)