PR CUAET
-
Доброго дня. Можливо в цій групі вже не один раз це писали , але я не можу знайти , я з Торонто , в дитини закінчується паспорт в травні 2025 року , якій процес подання на продовження паспорту , мені треба йти в живу чергу чи треба ловити слот , щоб зробити апойтмент , як довго це займе , тому що в неї ще закінчується study permit , а я чула , що можно продовжити тільки до 31 березня 2025 року .Дитині 11 років . Дякую . Поясніть які мої дії мають бути . Дуже дякую .
-
А вы уже с ПР?
-
13.04.2024 Sponsorship - spouse
-
на сайте консульства украины есть вся информация
-
Еще если можно скиньте ссылку где ловить слоты )) спасибо большое.
-
Дякую!
-
Почитали - в гілці федеральний етап & хронологія
-
да, через вебформу, если в письме запросе вам не пришел email, на который можно им писать. слепота - частое явление в ircc, не удивляйтесь
-
Извините а куда подгрузить мой medical exam который я проходил недавно? Только через web форму? странно из списка документов был mediсal exam и я его загружал.
-
Це певно не до мене питання, думаю до Alex Harin
-
Для початку зрозуміти чи задовільнили ви запит офіцерів і яке буде FD. Не хочу залякувати, але ситуації бувають різні Після FD якщо все ок - portal 1, portal 2, ecopr, pr cards
-
Огромное вам спасибо за информацию!!!
-
для ребенка нет дедлайна, можно продлить и после марта на основании вашего wp. текущий паспорт продляется в живой очереди штампом. новый, 2й паспорт через ловлю слота
-
Понял спасибо
-
Мій ще не готовий
-
по правилам подойдет. они его просто тупо не увидели. обратите их внимание, что вы его загружали сразу с подачей анкеты
-
Якщо є ЛМІА на горизонті я б всеодно робив, бо ще можна проскочити поки змін немає
-
Я поки тільки бачив виступ Міллера, про який писав вище. Змін поки немає, коли будуть невідомо. І чи буде це стосуватися також LMIA-exempt невідомо.
-
извините, medical exam проходил 9 февраля, вроде бы это еще даже года не прошло, как думаете подойдет?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, а щоб паспорт забрати в Едмонтоні, треба записуватись чи по живій черзі?
12 Jan 2024, 17:45
363071/385946
5 minutes ago