PR CUAET
-
Я дивлюся сайт DHL- там немає опції замовити на адресу - тільки на консульство... у нас два дитячих (9 і 12) і бабуся інвалід, в якої відбитки не знялися. Нам в консульстві сказали, що мені чи чоловікові віддадуть всі три, без візиту старшої дитини чи бабусі...
-
Щойно забрала паспорт в Торонто. Години роботи на сайті вірні. Жива черга на отримання паспортів, отримання довідок, подовження паспортів та підтвердження громадянства для дітей. Людей багацько. Їхала з Ніагари, тому далеченько, хоча і не так, як люди з інших провінцій. Приїхала о 12 годині, за годину до початку прийому і встигла забрати майже під кінець. І то тільки тому, що зробили дві черги. Одна на подовження паспортів, інша на все інше. Спочатку приймали на отримання тільки. Як далі не знаю. На подовження жінка була вже другий день підряд і одна з перших в черзі, бо чергувала в консульстві ще з 9 годин. Тому моя порада, якщо є можливість приїхати раніше, краще це зробити. Для отримання паспорта дитині попрохали його старий паспорт, мій паспорт, свідоцтво про народження та підписати форму про отримання з написання дати. Маю надію це було корисно.
-
16.12.2024 забирала свій паспорт видача понеділок-четвер з 16.00-17.00 Можете приїхати о 15.00 та почекати, раніше немає сенсу, бо не видадуть. Можете знайти моє повідомлення вище, описала всі питання які чула
-
www.canada.ca/en/financial-consumer-agency/services/mortgages/home-equity-line-credit.html
-
Ясно, ми так в 2022 отримали поштою, зараз не хочуть...
-
Дякую що дали знати, надіюсь в Едмонтоні так само примають.
-
Це типу друга іпотека на будинок. Треба щоб у вас було вже більше 20% деякі банки більше 35%equity в будинку. Як це нашою пояснити... щоб ваша частка у будинку була більше 20% чи 35%... Потім ви можете взяти другу іпотеку у вигляді кредитної лінії забезпеченою виплаченою часткою вашого будинку. Умовно житло коштує 500к, поточна іпотека 300к. Це значить що у вас є 200к вашого капіталу у будинку, але вам не дадуть HELOC одразу на 200 бо ризиково. Вони дадуть на 80% від суми житла, це 500*0.8 = 400к мінус поточна іпотека 300к = 100к кредитної лінії. Виходить що загальне навантаження 400к, при тому все забезпечено будинком вартістю на 500к.
-
Доброго дня. Коли на сайті пише статус паспорта «документ прибув до дипломатичної установи»,вже можна його забрати? Чи ще якійсь статус повинен бути? Дякую
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 5️⃣🔤🔤 Велика кінопремʼєра у Едмонтоні. Вже завтра, 19 грудня ми зможемо побачити фільм «Буча». І для наших підписників діє спеціальна знижка 5️⃣0️⃣🔣. Вводь промокод EdmontonBucha50 Купляй квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/film-bucha-edmonton-tickets-1086381599609?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Странный опрос, если честно, но он задаёт одни вопросы, а получает ответы на другие: 69% присутствующих, в Канаде с одним или более детей. 70% имеют постоянную работу, и оплачивают свои счета 25% из всех работающих, не могут добиться поддержки работодателя в иммиграции, или вынуждены работать за кэш 31% завидует тем, что имеют те же права что и те, кто жили в Польше, Словакии, Германии, итд 22% были вынуждены уехать в 2014 году, и залолбались уже бегать. 38% способны собрать рекомендации и прочие бумажки в стиле "я его знаю - он хороший". 21% ищут лучше жизни для своих детей, и искренне надеятся, что им тут будет лучше. За исключением "синдрома войны в Персидком заливе, и ПТСР". 3% - это вообще мутный вопрос. Автор, вы случайно вопросы для референдумов не писали в прошлом?:)
-
Які кроки далі? Бо нажаль чомусь не бачу де тут apply? Дякую за підсказку
-
Ваші коментарі у більшості викликають агресію, але їх модератори не чіпають, бо в межах правил. Опитування в деякій мірі для зрізу думок людей, про що там і написано. Це не несе офіційного підґрунтя, а думки людей, які описують їх у кейсах Щодо останнього, це спроба мене під..чепити? P.s. не подобається опитування - не приймайте участь. В даному моменті люди бачать картину думок загалом по гум гілці.