PR CUAET
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 5️⃣🔤🔤 Велика кінопремʼєра у Едмонтоні. Вже завтра, 19 грудня ми зможемо побачити фільм «Буча». І для наших підписників діє спеціальна знижка 5️⃣0️⃣🔣. Вводь промокод EdmontonBucha50 Купляй квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/film-bucha-edmonton-tickets-1086381599609?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Странный опрос, если честно, но он задаёт одни вопросы, а получает ответы на другие: 69% присутствующих, в Канаде с одним или более детей. 70% имеют постоянную работу, и оплачивают свои счета 25% из всех работающих, не могут добиться поддержки работодателя в иммиграции, или вынуждены работать за кэш 31% завидует тем, что имеют те же права что и те, кто жили в Польше, Словакии, Германии, итд 22% были вынуждены уехать в 2014 году, и залолбались уже бегать. 38% способны собрать рекомендации и прочие бумажки в стиле "я его знаю - он хороший". 21% ищут лучше жизни для своих детей, и искренне надеятся, что им тут будет лучше. За исключением "синдрома войны в Персидком заливе, и ПТСР". 3% - это вообще мутный вопрос. Автор, вы случайно вопросы для референдумов не писали в прошлом?:)
-
Які кроки далі? Бо нажаль чомусь не бачу де тут apply? Дякую за підсказку
-
Ваші коментарі у більшості викликають агресію, але їх модератори не чіпають, бо в межах правил. Опитування в деякій мірі для зрізу думок людей, про що там і написано. Це не несе офіційного підґрунтя, а думки людей, які описують їх у кейсах Щодо останнього, це спроба мене під..чепити? P.s. не подобається опитування - не приймайте участь. В даному моменті люди бачать картину думок загалом по гум гілці.
-
Записалась на medical exam. І вчора мені приходить, що your application is approved. Тільки там не можна працювати з дітьми, хворими і тд. І що новий ворк перміт мені відправили 🤷♀️ Виходить, що тепер можна не здавати medical exam і скасувати appointment?
-
До 12 років?