PR CUAET
-
Ваші коментарі у більшості викликають агресію, але їх модератори не чіпають, бо в межах правил. Опитування в деякій мірі для зрізу думок людей, про що там і написано. Це не несе офіційного підґрунтя, а думки людей, які описують їх у кейсах Щодо останнього, це спроба мене під..чепити? P.s. не подобається опитування - не приймайте участь. В даному моменті люди бачать картину думок загалом по гум гілці.
-
Записалась на medical exam. І вчора мені приходить, що your application is approved. Тільки там не можна працювати з дітьми, хворими і тд. І що новий ворк перміт мені відправили 🤷♀️ Виходить, що тепер можна не здавати medical exam і скасувати appointment?
-
До 12 років?
-
система дурна трохи, в мене і звання і медогляд до 10 років були, але в системі я просто військовозобов'язаний) і на обліку, хоч мені то якось не особливо важливо. Думаю, що вони помалу цифровізують бази, дійшовши до моєї справи і побачивши що я в Канаді, а приписаний я в Харкові, то думаю - просто відклали мою справу, бо марна трата часу... це мої думки)
-
А як це можливо зрозуміти, один висновок-з тих країн їдуть заможні і везуть ГРОШІ для уряду!!! Нічого іншого не приходить як висновок.
-
Реєстрація місця проживання -це прописка. Копія сторінки з паспота-книжечки чи витяг, якщо ід карта. Фото роблять на місці, якщо нічого не глючить (глючить здається тільки торонто). Якщо хочете лишити 1 старий паспорт - просто пишете заяву і ігноруєте всі тупі питання