PR CUAET
-
Шановне товариство! Ділюся особистими враженнями, можливо, комусь буде цікаво. Наприкінці жовтня в Торонто я подав документи на отримання нового закордонного паспорта. Сьогодні мені зателефонували з консульства і повідомили, що до тих пір, поки я не надішлю на їхню електронну пошту рапорт з поліцейського відділку (найближчого до місця мого проживання в Канаді) про втрату паспорта, який у їхній системі значиться як "чинний", новий паспорт мені не видадуть. При цьому, термін дії цього паспорта закінчився ще у 2020 році, я його здавав в ОВІР в Україні ще до війни, і в "Дії" його немає. На сайті Міграційної служби України я знайшов чинними всі свої старі паспорти... Припускаю, що сайт Міграційної служби не містить актуальної інформації і орієнтуватися на нього не варто. І запитання: підкажіть, будь ласка, хто стикався з подібною ситуацією, чи є у когось приблизний зразок заяви до поліції? Що саме вказувати у цій заяві? Адже, на мою думку, нелогічно просити поліцію визнати паспорт недійсним чи його шукати... у Канаді. Дякую!
-
Ні. Немає загального прохідного. . По кожній виборці , вірніше після неї зʼявляється інформація щодо критеріїв відбору. Були вибірки де мінімальним було і 40
-
Напевно що вашому чоловіку , заплатили за попередній час перебування в Канаді. Далі все продовжиться як і було
-
Всі добрий день. А підскажіть шо це за нововведення таке в довідці про несудимість ? Що типу внизу пише що КЕП: Департамент інформатизації Міністерства внутрішніх справ України Сертифікат: 368dc35ececb2dc10400000075230100215d0400 Дійсний: з 19.10.2023 до 19.10.2025 «ВU Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації Шо це тепер значить ? І як отримати нормальну довідку про несудимість яка підійде для подачі на ПР.
-
это ghost update, означает, что офицер открывал ваше дело. часто в течение 2-3 дней после приходит полноценный апдейт
-
Стоит ли сейчас создавать ЕЕ профайл если, в феврале будет год как работаю в Альберте? Или ждать ровно февраля, и потом?
-
До этого было not applicable . Дата после final decision как я понимаю
-
А все остальное у вас completed?
-
Професії важливіші за бали
-
Этот хороший знак?🫢🤣 23 го года??
-
А вы давно подавались?