PR CUAET
-
Привіт) чи може хтось порадити викладача, який може допомогти з підготовкою до Writing&Speaking?
-
А яка процедура виключення з заявки депендента? Наприклад, це федеральний етап і коли запросили сдати біометрію, то чоловік не може її здати і треба його виключити із заявки, щоб заявка рухалася далі без нього. Дякую за відповідь:)
-
Якщо потрібно повернутись, то навіщо зараз летіти в Канаду? У майбутньому ваші родичі зможуть і так із вами жити якщо ви отримаєте PR
-
Ніхто не може гарантувати відсутність майбутніх проблем якщо використаєте гроші не за призначенням
-
Проблем точно не буде якщо ви більше ніколи не повернетесь до Канади. У іншому випадку не гарантовано, проблеми можуть бути якщо захочете тут жити в майбутньому
-
А якщо теоретично, родина отримала номінацію від Альберти. Але на момент подачі на федеральний рівень чоловік пішов служити і немає змоги вийти на зв'язок/здати біометрію таін., чи можна його подавати? Якщо вказати чоловіка, а коли він отримає запит на біометрію/медицину і не зможе це сдати, що робити? Дякую за відповідь;)
-
Паразитувати це ризик — держава матиме це наувазі у будь яких майбутніх справах з вами, включаючи потенціну міграцію.
-
Допомога призначена тільки для того щоб облаштуватись в Канаді тут і зараз
-
Я не бажаю наваритесь. Мама має бізнес, ій треба буде повернутися. Но в цілому мама бажає жити у Канаді, просто сразу не зможе жить у Канаді. А я зможу, но бажаю, щоб вона могла приїхати знову. Ціль не наваратися, А просто така ситуація. Вона бажае повернутися знову
-
Такой вопрос, если в Украине человек являлся единственным учредителем Товариства з обмеженою відповідальностю и там же являлся генеральным директором, будучи наемным работником наряду с остальными работниками на зарплате. По укр законам это не self employed по идее-у нас self-employed это ФОП. На провинциальном этапе не требовалось загружать никаких документов, подтверждающих ваш стаж в Украине-только employment history за последние 10 лет в Украине и там было подано General director. На федеральном этапе нужно будет подтверждать документами. Имеется Letter of employment за подписью главного бухгалтера (так как ген директор сам себе подписать не может), имеется выписка о зарплате и уплаченных налогах-снова же за печатью предприятия и подписи главбуха. Аппликант более не является там директором, так как компания приостановила свою деятельность. Что подавать на федеральный этап кроме letter of employment and salary confirmation? Статут где он учредитель все еще, лицензия предприятия, банковские выписки по оборотам за пару лет? Или можно ограничится что он был employee и не вдаваться в подробности об ownership?. BC PNP, skilled worker, на момент подачи на фед этап будет 1.5 года работы в Канаде as a skilled worker . Спасибо, кто может ответить!🙏🏻
-
Тому я сам шукаю інформацію і спробую. Я отримав нову візу для дитини по свому діючому ВП ( це можливо ) А також потім через місяць, коли віза вже була вклеєна в новий паспорт мені також прийшов лист на вклейку візи котру я по КУЕТ оформлював ( а казали що зсередини Канади це неможливо ) )))))
-
Так
-
Дякую ))) Ніхто не хоче працювати з квебекуа )))
-
Квебек?
-
Дякую.