PR CUAET
-
вопрос валидный, но как с ним работать сложно сказать. Допустим, берём май 2025, и текущее время рассмотрения 22 месяца (хотя я бы прогнозировал на 31+ месяца), т.ч. конце 2025 можно было бы взять за основу. Если случится "чудо", то уже на пересмотре апелировать к этому факту.
-
А можете, пожалуйста, перечислить хоть несколько факторов, которые по вашему мнению, могут быть поводом для подачи на гуманитарную программу? Пока только опровержения с вашей стороны вижу…
-
Підкажіть, будь ласка, а AOR приходить на електронну пошту?
-
Ну в Канаді цей deemed disposition дійсно харить. Не позбутись, тільки якщо в TFSA вносити кеш замість продажу. Більше скажу, коли людина вмирає в Канаді настає deemed disposition, вона умовно все продає в день смерті по ринковій ціні - акції, облігації, будинки, машини. І ото всі доходи плюсуються і обкладаються податком по податковій корзині в рік смерті. Тому сімʼї людей в кого були там якісь другі будинки окрім основного, вони там в щоці від того який податок треба сплатити щоб залишити будинок, куплений колись за три копійки.
-
Я Вам вдячна за підказку. Після Вашого повідомлення мені відкрився потік, прямо зараз сиджу і пишу, чому ADR & OWP нас не врятують. Справді, дуже вдячна 🙏
-
Максимально теоретично допустима дія OWP наразі - до 31 березня 2028. Якщо чекати до 2027, то, здається мені, є великий ризик втратити статус, так і не дочекавшись на AIP. А в резидентів Квебеку з його середнім терміном розгляду час на подачу, як я розумію, й того стисліший.
-
По быстрому найти не могу. www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/rem-ren-eng.html последнее обновление документа: Date modified: 2024-09-27 Явной даты окончания я не встречал.