PR CUAET
-
Как раз указанные для примера болезни подразумевают под собой только поддержку здоровья, а не лечение. То есть глобальных изменений наукой пока не предвидится. Будущего никто не знает, совершенно верно. Тогда само существование гуманитарной как и указанные тезисы для нее в самом гайде не имеют никакого смысла
-
Друзі, підкажіть будь ласка, з 17.10 висить «final decision” , 31.10 прийшов портал 2, і в той самий день відправлені фото були і досі тиша 😟 що робити в такій ситуації? Чи просто чекати? Бо дивлюся у людей в проміжку з портал 2 до ecopr 3-4 тижні, і коли відправляв фото писали може зайняти до 4х тижнів….
-
Спасибо большое 💞
-
Не зовсім ваша ситуація. Але в мене такі ж зміни відбулися десь за 1-2 тижні до підтвердження продовження ворк перміту в тому ж gc account. так що тримаємо за вас кулачки!
-
Ну, вот вам один из реальных кейсов: Девушка приехала в Канаду, познакомилась с парнем, они пожинились, после этого он нарушил её права и она оказалась без статуса - H&C Или, вот другой, человек попросил убежища, ему отказали, но после отказа - подался на H&C и система сжалилась над ним, т.к. формальных условий для статуса беженца не было, но из общей истории - H&C одобрил.
-
Знаєте, я читаю багато саме юридичних документів, і немає відповіді на це питання. Навіть інтереси дітей, як написано в офіційних джерелах, не можуть бути єдиним фактором. Там так і написано - мають враховуватися, але в сукупності з іншими факторами. Тому я кожний критерій з гайду та з форми 5283 розписую для кожного члена родини максимально, звісно, кожне твердження намагаюся підтвердити документами, навіть якщо це про майбутнє і припущення. А там як вийде.
-
ні, відповіді не було
-
разглашать детали кейс - не могу. Молодому человеку вернуться из Канады в Канаду? Он гражданин Канады. Так же закон Канады о браке весьма специфический, вы можете даже того не зная, получить статус супруга со всеми вытекающими последствиями. Это в Украине живите себе вместе сколько хотите, пока в ЗАГС не сходите. Тут это чутка иначе работает.
-
Интересно, сколько у вас выйдет доков в общем в кейсе)
-
А почему девушка и другой человек не могут вернуться в страну исхода в ваших примерах - почему Канада должна решать их проблемы?
-
Добрий день, в нас в Едмонтоні виготовлені паспорти з середини жовтня, але досі не доставлені. Чи є сенс замовляти Укр Пошту або Дчл зараз? Чи можливо вже скоро буде дип пошта?
-
без согласия апликанта - не могу. сорри.
-
Які звʼязки з Канадою у обох цих випадках? На яких підставах ці кейси отримали виключення, якщо вони могли спробувати економічні програми? Припустимо факт «насильства» (якщо я правильно зрозуміла), у випадку з дівчиною призвів до апруву, і то це питання, а інший кейс - це взагалі не класика H&C. Вибачте
-
Підкажіть будь ласка, якщо номінація вже отримана (листопад 2024). А з січня 2025 у мене promotion - Job Title інший, Job Duties теж трошки інші, з/п більше, але кажуть що NOC буде той самий. Чи потрібно мені (думаю що так) повідомляти AOS? Якщо так, то в якій формі? Дякую
-
Мені відповідали, в той же день, що я надіслала листа
-
Дякую