Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Vatuliak
    wrote on last edited by
    Вітаю, підкажіть будь-ласка, як отримати довідку про несудимість з США?
    1 Reply Last reply
    0
  • t411812899T Offline
    t411812899T Offline
    Yevheniia Lyhun
    wrote on last edited by
    Ні, не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1221157493T Offline
    t1221157493T Offline
    Lesiczka26
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Буду щиро вдячна за уточнюючу інформацію. Якщо мій навчальний заклад співпрацює з WES, чи потрібно мені подавати мої дипломи до APOSTLE? Уточню, що мої дипломи двома мовами (Укр/англ)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Спасибо за ваши реакции, а вот и обещанный пост про general и topic specific vocabulary Что это за звери❓ 👻General vocabulary - общая лексика, которая подойдет для любой темы. Условно говоря, вы знаете не только слово important и reason, но и их синонимы тоже 👻Topic specific - то, что идет в учебниках под разными темами - Crime, Career, Education, и тд Что нужно для IELTS? И то, и другое. Общая лексика поможет не повторяться в эссе и спикин, специфичная, впрочем, тоже: если вы знаете не только criminals, но еще и culprits и offenders, это может помочь поднять балл за лексику. Важно: язык учится в комплексе, IELTS тоже проверят ваши знания в комплексе. Просто выучить слова по списку не сработает, нужно понимать разницу в регистре и употреблении и тд. Грамматика тоже нужна, без нее знание синонимов не поможет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка на федеральну програму всі переклади треба завіряти нотаріально?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Привіт. Працюю перекладачем в імміграційного консультанта. В нас найкраща ціна на послуги. Можете додати мою інформацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t400540733T Offline
    t400540733T Offline
    Іnna
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1013009441T Offline
    t1013009441T Offline
    Kateryna Chursina
    wrote on last edited by
    Привіт! Якщо тут є людина зі схожою ситуацією: жінка та дитина в Альберті, чоловік в Україні, плануєте або вже подались PNP, після номінації по AOS. Відгукніться в особисті, будь ласка🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    X3m
    wrote on last edited by
    И даже эти 500+ ни где не отписываются а только ОБС...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ㅤ ㅤ
    wrote on last edited by
    Для допомоги треба буде оформити так званий інн та банківський рахунок і певний час на неї чекати, ну і потім - долари канадські, квитки доволі дорогі, максимум вийдете в нуль, наваритись не вийде Ну а з точки зору моралі я мабуть промовчу
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Не буде, окрім морального дискомфорту, але то індивідуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    Дякую за уточнення, та додавання можливих кроків на шляху. Я коментував стосовно того що вказані родичі не знаходяться на території Канади, та того що нова програми не потрібна для отриання ПР родичам першої лінії, якщо і так є постійно діюча програма спонсорування подружжя та дітей до 18 років. Не знаю чи є в новій програмі умова про те що всі повинні знаходитись на території Канади. Можна йти через нову программу, намагаючись витримати строки по в'їзду. В кінці в будь-якому разі залишиться спонсорство.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зайві то може і ні, але цю програму дуже "рекламували" Українцям як панацею (без англійської, роботи і тд). Тому багато хто пішов цим шляхом. По факту ми бачимо що до травня 2023 дійсно був скачок кількості позитивних рішень, але сумарно це лише 500+ кейсів на всю Канаду за півтора роки І скільки з них реальних, а скільки таких кому повезло сказати складно. Але по статистиці закріпленій на початку каналу видно що кількість рішень суттєво падає
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Щоб оцінити шанси і проконсультувати беруть в середньому 150 дол,щоб хоча б знати чи варто розраховувати чи ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    На жаль,гуманітарна програма не є панацеєю, і потрібно справді переконати офіцера ,що по гуманітарних міркуваннях ви маєте залишитись в Канаді. На жаль,багато хто з українців зараз в тяжкому становищі в Канаді і мають багато проблем,але цього не достатньо щоб просити якісь спрощення для отримання PR. А на рахунок імміграційних консультантів, їхні знання,практика і ліцензія коштувала не одну тисячу доларів і також багато часу щоб надавати такі послуги.Тому ціна за консультацію є логічною
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Насправді,оцінити себе по гуманітарній програмі ви самостійно не зможете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.Life🍀
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Планую їхати до Канади. Таке питання , я хочу приїхати з мамою. Но мама буде во звертатися. Таке питання, якщо вона візьме допомогу 3000 cad та поїде назад, не буде траблів? Так можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це залежить від конкретної програми та стріму. Бо в деяких це підходить, а в деяких ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я це перкрасно розумію, і саме тому надаю купу інформації в цьому чаті, та в профільній Фейсбук групі безоплатно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Костецький
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.