PR CUAET
-
А головне Ваше зауваження дуже важливо для тих хто шукаю тут корисну інформацію. Я свою опечатку виправлю, це легко, а Ви своє Г-відношення до інших?
-
Дякую друзі, з вашими коментарями спокійніше стало 🤝
-
Цікаво, скільки ви чекали на візу?
-
Мабуть від сміху аж дух перехоплює у Вас коли щось корисне намагаєтесь знайти у чаті а тут лише пости юмористів
-
Мабуть людина із тих, хто приїхав до війни без куает і думає що ті хто з ним, сюди просто так приїхали, бо тільки чекали, коли ж це Канада впустить….
-
Вітаю. Скажiть будь ласка про продовження Ворк Перміт. Мій WP та мого сина закінчується 7 червня 2025. Дедлайн Теж до 31 березня? І якщо на момент прибуття до Канади сину було 16 років і я реєструвала його по CUAEt у своєму акаунті, а зараз він 19 річний. Як з подовженням WP для сина бути? Може у когось подібна ситуація. Дякую за відповідь.
-
Скажите, кому то уже начали приходить карты после начала работы почты?
-
одним из положения Акта об иммиграции не допускать ситуаций без статуса, отсюда и критерий в H&C - можно подаваться без определённого статуса. Я привёл вам личное мнение о том, что происходит. Тут есть люди, что закон знают - они вам подтвердят, что можно разглагашать, что не желательно, а что категорически нельзя.
-
Судячи з його манери висловлюватися ( усі оці "чьот","чютка" і тд)-він взагалі не українець.Яка мета його перебування в цьому чаті,як гадаєте?
-
Створення пулу це не «участь у програмі/ процесі отримання ПР». Ви можете в пулі провесіти рік і не бути обраним.
-
Когось образили?) Чувак пише свої думки, якщо подумати, то більшість себе вважають біженцями, але на біжество не подаються (бо депорт теоретичний трохи бентежить). Так само і з гум, подаються, бо а вдруг проканає, бо відверто, то 95% може пройти по економічним, правда нюанс… треба щось робити: вчити мову, змінювати роботу (інколи на гіршу), переїздити в регіони менш приємні і тд. Більшість абсолютна, зараз подається, бо «всім давали в 2022-2023»😀 Чувак ділиться ідеями, можна їх сприймати, можна ні. Конкретні образи чи порушення правил групи- робіть репорт) P.s. теж подав на гум, кейс дійсно сильний, але то на випадок, якщо Квебек ще щось змінить по економ програмам)
-
Завжди варто мати активний ЕЕ
-
Ні, обовʼязково перездавати