PR CUAET
-
Не буде, окрім морального дискомфорту, але то індивідуально.
-
Дякую за уточнення, та додавання можливих кроків на шляху. Я коментував стосовно того що вказані родичі не знаходяться на території Канади, та того що нова програми не потрібна для отриання ПР родичам першої лінії, якщо і так є постійно діюча програма спонсорування подружжя та дітей до 18 років. Не знаю чи є в новій програмі умова про те що всі повинні знаходитись на території Канади. Можна йти через нову программу, намагаючись витримати строки по в'їзду. В кінці в будь-якому разі залишиться спонсорство.
-
Зайві то може і ні, але цю програму дуже "рекламували" Українцям як панацею (без англійської, роботи і тд). Тому багато хто пішов цим шляхом. По факту ми бачимо що до травня 2023 дійсно був скачок кількості позитивних рішень, але сумарно це лише 500+ кейсів на всю Канаду за півтора роки І скільки з них реальних, а скільки таких кому повезло сказати складно. Але по статистиці закріпленій на початку каналу видно що кількість рішень суттєво падає
-
Щоб оцінити шанси і проконсультувати беруть в середньому 150 дол,щоб хоча б знати чи варто розраховувати чи ні
-
На жаль,гуманітарна програма не є панацеєю, і потрібно справді переконати офіцера ,що по гуманітарних міркуваннях ви маєте залишитись в Канаді. На жаль,багато хто з українців зараз в тяжкому становищі в Канаді і мають багато проблем,але цього не достатньо щоб просити якісь спрощення для отримання PR. А на рахунок імміграційних консультантів, їхні знання,практика і ліцензія коштувала не одну тисячу доларів і також багато часу щоб надавати такі послуги.Тому ціна за консультацію є логічною
-
Насправді,оцінити себе по гуманітарній програмі ви самостійно не зможете
-
Дякую
-
Добрий день, а якщо моїй дружині 21 рік, то скільки за неї ми маємо заплатити?
-
Тут швидше навпаки, почути про вашу ситуацію, і порадити чи ваш кейс відповідає умовам гуманітарної подачі, і відповідно оцінити наскільки реалістично вам отримати ПР таким шляхом. Також можна обговорити інші варіанти, які для вас можуть бути потенційно доступні.
-
Почитайте моє повідомлення вище. Там є кілька варіантів з якими я недавно працював. Якщо потрібні полсуги з подачі, або консультація звертайтеся до мене або будь якого іншого ліцензованого консультанта чи адвоката. Проте дуже не рекомендую звертатися до сторонніх людей, вони не несуть дожної відповідальності за інформацію яку вам надають. І навіть якщо у них щось получилося, це далеко не завжди є признаком того що те що вони розкажуть працює на загал.