PR CUAET
-
Мне сказали что только когда паспорт доставлен в консульство и если у них будет свободное время. Сказали что это не входит в их обязанности.
-
У ряда апликантов ещё и паспорт может закончится пока они годами могут ждать суда. ЭТо тоже божья благодать и ни какое не припятствие.
-
Добрый вечер.Может кто то сталкивался и подскажет .Можно ли в консульстве взять скан изготовленного паспорта который еще не доставлен .Скан нужен для продления документов .Когда я подавалась на паспорт то мне сказали что есть такая возможность так как паспорта долго ждать .Спасибо
-
Вітаю, скажіть будь ласка, скільки по часу робиться новий паспорт в консульстві Єдмонтон?
-
Яка нова програма вийшла в вересні?
-
Щойно на одному з ТГ каналів побачила таку таблицю … невтішно виглядає 🤷♀️
-
Я витяглиа з дії паспорт, все що там було, скрін зробила, зібрала в один пдф, написала лист в кризові форуму із номерами заявок які вимагають паспорт, пояснила, що паспорт виготовлений але не доставлений, що все що я можу, то це надати їм такі витягі з української дії і прикріпили цей файл. То потім отримала повідомлення, що вони мені дякують хоча б за такий варіант . А сьогодні в кабінеті отримала повідомлення, що продовжено розгляд документів.
-
Пишіть, будь ласка, у відповідну гілку - Альберти
-
Якщо ви про ці: IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році Вони ще не стартували