PR CUAET
-
Пишіть, будь ласка, у відповідну гілку - Альберти
-
Якщо ви про ці: IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році Вони ще не стартували
-
Мати змогу і зробити то дуже далеко від реальності.
-
Я так зрозуміла, що консульство має змогу надіслати скан нового паспорту як тільки він виготовлений, але питання в тому що треба той скан з них витрусити, мені консул сам сказав що можна, але типу якщо прийти саме в консульство і просити, можно звісно і електронно просити,але то таке. Це було в Едмонтоні
-
Эту галиматью уже подсовывали. Она не касается все тут собравшихся, как и расставшаяся жена, как и нелегальная тетя
-
Це гарно. Я хочу теж так робити.
-
не вижу ничего невтишного. количество одобрений выросло. значит больше украинцев смогли квалифицироваться на пр, чтобы подать анкеты и это очень положительная динамика. а сравнивать надо не абсолютные цифры, а с количеством поданных анкет. этой информации нет. ну и количество украинцев в мире намного ниже, чем гр индии, филлипин и китая
-
Ага. Тут заявку DHL за місяць не обробили. А Ви про скануванн. Я питав особисто. Було враження що я прохаю вічного життя у богів світу.
-
Я проплатила, правда укрпошту, як тільки консульство повідомило про таку опцію, але все одно паспорти не їдуть. В консульство написала, вони відповіли, бо я неправильно заповнила заяви, написала від імені дітей, а вони сказали що я мала від себе, хоча сину 17. То вони в курсі що я проплатила доставку, але руху ніякого.
-
CUAET даёт вам право получить Open Work Permit, мед.страховку, ну и ещё чёт. В остальном, вам иммиграционный статус ни как не отличается. Все владельцы паспорта Украины под действием ADR.
-
Она не куаэт от слова совсем. На момент въезда куаэт не существовало