PR CUAET
-
для меня да, потому что можно получить пару советов реальных с другой стороны. Крупицы уенной информации вычленить
-
так не все через него проходит, наверное
-
User Елена has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Костя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Повторюємо: довіряйте перевіреній інфо від професіоналів , а не своєму gut feeling, інкогніто з інтернету і подібним. Якщо ви обираєте другий варіант - провина лягає на ваші плечі, а не чиїсь. Вибір кожного
-
я не верю блогерам и консультантам из наших бывших тоже не верю. Они заинтересованы . Вот пойду на рандеву к социальному иммиграционному адвокату, оплачу консультацию и буду точно знать, что и как
-
Замовити мені і трьом моїм дітям паспорти нові , Резерв плюс в мене є
-
Якщо вам треба нові паспорти, а не продовжити ті, що є, то вихід тільки один: ловити слоти. Зараз це не так складно, як було за старою системою. Тому зайдіть в гілку чату про слоти і перечитайте чат хоча б за останніх 3-4 тижні. Там дуже багато корисної інформації з рекомендаціями щодо того, як спіймати слот. Це реально, але потребує від вас часу. Не полінуйтеся почитати ту гілку. Багато корисного дізнаєтеся.
-
Парадокс , буду їхати с дітьми балакати а що робить коли така корупція із слотів
-
я тебе написала выше, что выводы сделаю после визита в частном порядке к социальному адвокату, который работает на один фонд и занимается разными иммигрантами. Пока рано. И да, судя с постов ждунов, официальную инфу никто не читает
-
Дякую за інформацію
-
В Европі була жива черга , жаль що тут не так
-
Добре дуже дякую вам
-
dmsu.gov.ua/services/nd.html