PR CUAET
-
Дякую. Мені непотрібно. Уже знайшла свого. Просто здивувалася,що мало інформації про консультанта
-
Не завжди. Бувають ситуації коли імігровував лише один (це не заборонено), або можливо пара сформувалася після набуття одним з них Пру. Тому вони замість того щоб іти способом spousal спонсорства можуть скористатися цією програмою (яка швидше за все буде і швидша, і менш вимоглива).
-
ну чего ради я как не военнообязанная пойду куда-то ставить какие-то печати в паспорт или еще что-то делать? с каких делов? Это мужчины поголовно военнообязанные и становятся на учет после школы по законодательству и если они освобождены - то должны это доказать документарно. А для всех женщин - такое не предусмотрено, у них узко выборочная обязанность. Все. Пока в законе этого не будет - все женщины выезжают и максимум у нее на границе могут спросить "а вы кем работаете/какое образование?" и она что-то устно ответит.
-
Ви швидше за все не праві. Людина яка подається на ПР повинна повинна відповідати даним вимогам. Dependents тої людини зазвичай не обовязково мусять відповідати тим самим усмовам, і тому числі проживання в Канаді. Проте в цьому є вийнятки, наприклад подача по гуманітарній програмі, і деякі виби біженства, там дісно можна подавати лише депендантів, які є фізично в Канаді. Тому поки немає детальних умов програми, ми точно це не можемо підтвердити. Але educated guess, я практично впевнений що можна буде включати dependents, які за кордоном.
-
college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant номер консультанта 518460
-
Триває реєстрація на безкоштовний курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 18 по 29 вересня 2023 р. Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1J8Bu1RnnrdZv4GWyLaCtyvzDRdzc1ofqiBtR8eFmKcY/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки.
-
В життєвих ситуаціях буває по різному, і інколи люди щось приховують, і без наслідків. Проте якщо ми говоримо знов ж таки про процедуру - то приховувати будь які предменті факти це пряме порушення закону про іміграцію (IRPA) s несе відповідні наслідки передбачені законом. Коли люди мають ситуаціяю яка 99% приведе до відмови, і приховують це щоб отримати якийсь шанс що "все пройде", бо альтернатива всеодно плачевна, я як людина це розумію. Але радити порушувати закон, як іміграційний консультант не можу звичайно.
-
🧨 Вчера — даром, что воскресенье — позвонил человек в отчаянной ситуации. Находился он в Канаде в обычном временном (гостевом) статусе. Срок разрешённого пребывания подошёл к концу, а поскольку в паспорте имелась американская виза, решил продлить его «самым простым» способом: сходить в Америку и вернуться в Канаду, с расчётом на то, что срок разрешённого пребывания начнёт отсчитываться заново. С этой мыслью, и безо всяких задних мыслей человек отправился в Ниагару и пересёк границу на Rainbow Bridge. Сам он догадался или ему кто-то посоветовал — не знаем. Знаем результат: в США его впустили, а обратно в Канаду — нет 🛑🚫⛔️🤷♂️ Всеми подробностями пока не располагаем; что послужило триггером к такой неприятности, узнаем позже. Предварительно — не смог внятно ответить на вопрос, что ему понадобилось в Канаде, что в свою очередь привело к другим, более сложным вопросам, на которых он и засыпался. Итог: человек сидит в Штатах, денег нет (вышел на прогулку же), идти некуда, жить негде. Схватил бога за бороду, называется. И ещё одно обстоятельство: этот человек — гражданин из страны, паспорт которой даёт право безвизового въезда в Канаду. Какие из этого выводы? Вывод первый: если кто-то вам говорит «я сто раз это делал», это не значит, что «это» сработает и в сто первый раз. Абсолютно любой человек, не являющийся гражданином или постоянным резидентом Канады, покинув Канаду всегда рискует остаться за её пределами. Вывод второй: даже гражданство страны с возможностью безвизового въезда не даёт никаких преимуществ в подобной ситуации, чего уж говорить о канадской визе (которая даёт привилегию въезда, но не право). #trouble #stay 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Дуже гарна ілюстрація того що " мій сват/кум/сусід так робили і все пройшло", не означає що це пройде у вас. Саме тому ми стараємся надавати офіційну і достовірну інформацію, без поправки на те що інколи у людей, які роблять "не по процедурі" виходить. Те що інколи виходить, не означає що треба перестати дивитися на те як має бути, і робити як зручно. Це в тому числі стосується наших минулих розмов про гуманітарну програму.
-
Дивний сайт,на ньому не бачу ні одного прізвища мігр консультанта окрім засновника
-
так це ж самі апліканти бал піднімають. Якщо ось на офіційному сайту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html на 15.08.2023 в пулі є 211 тисяч аплікантів и серед них ті, хто мають вишче 451 балів вже є 59 тисяч, і при раундах коли висилають ІТА десь у середньому по 7000 - ці 59 тис як раз рік праці , та вони ж ще й поповнюються та не зменшуються ...Так що це такий конкурс із серіі "5 на одне місце". Тому і бал росте
-
Авжеж. Підписує з вами угоду, все легально.
-
Це ліцензований міграц консультант?
-
чтобы женщин медиков и фармацевтов не выпускали - у них на лбу должна быть татуировка "я - медик/фармацевт". В противном случае погранслужба не будет знать, а кого же из женщин надо не выпускать. Потому что основная масса женщин не медиков и не фармацевтов не являются военнообязанными и могут выезжать и кроме как с татуировкой на лбу из них военнообязаных медиков и фармацевтов не выделить. Ни по паспорту, ни по водительским правам. Разве что МИНобороны получит списки из МИНобразования выпускниц таких вузов и училищ и подаст на границу списки с запретом на выезд с их девичьими фамилиями и старыми номерами внутриукраинских паспортов.
-
Я как раз сторонник того, что такой возможности не дадут. Поэтому как и все - жду 23 октября. А женщин выпускают и будут выпускать и после октября и дальше. С октября ввели необходимость встать на воинский учет женщин медиков и фармацевтов и это надо сделать за два года- так как только после 2х лет от 2023 года работодатель обязан брать женщин с таким образованием на работу только с наличием подтверждения , что она стоит на воинском учете.
-
Добрий день,підкажіть будь ласка ,чи є якась можливість отримати PR не маючи повного-середнього.Я поступала в коледж але через пів року кинула і пішла працювати 🤦♀️ Тому є 9 класів.Я перукар,і мою ще багато різних,корисних талантів та хобі.Я одна без родини.Англійська між А2-Б1 та звісно що вчу дуже активно.Я планую переїзд на Різдво та скористатись послугами Міграційного консультанта,як що є якась надія на отримання PR.Можливо я щось упускаю,буду вдячна за поради 🙏🏻
-
Більшість розглядає цю програму як змогу податись дружині , яка з дітьми в Канаді і має, наприклад сестру зі статусом постійного резидента Канади. І дружина при подачі на цю програму 23.10.2023 також відразу заявляє і чоловіка, який залишився в Україні та не знаходиться в Канаді , та ні разу не був в неї. Якщо це буде можливо. Тоді їй не треба буде чекати отримання своєго ПР та потім подавати на спонсорство чоловіка та знову чекати.
-
Я би чесно кажучи для тих хто одружений (або проживпють рік разом)з людьми які мають постійний статус в Канаді не рекомендувала чекати нової програми а подаватися по наявній. Вони іі завжди приорітизували і зараз дають документи за 6 місяців в середньому.