PR CUAET
-
Вказуйте провінцію
-
Аналогічно. В поліції Торонто заяву прийняли, але передзвони і відмовили. Не можуть вони зрозуміти навіщо якщо паспорт вже взагалі прострочені. В Херсоні мій брат домовився, відніс паспорт, здав. А я написала заяву та надіслала їм. Через 3 дня мені надали підтверджуючий лист про знищення паспорту.
-
Просто на думку адмінів-дописи інших учасників-не є інформативними і цікавими,а його дописи-корисні .Хоча-хто він такий і на якій підставі ми маємо довіряти його судженням-невідомо.І навряд чи у нас із ним тут одна мета.
-
Це нормальний час очікування.
-
Медицина залишається така як була. З березня перестають діяти Alberta adult health benefits, які дають покриття на ліки, окуляри і дантиста, після березня ці послуги або за готівку, або за робичими бенефітами. Лист, що вам прийшов, ймовірно про стоматологічні бенефіти для дітей від уряду. Треба уточнювати чи працюють вони для людей на робочому дозволі, і там обмеження по доходу
-
В мене то саме пише. Я в Альберті Я подала аплікацію на дитину 1 жовтня і ось до сих пір чекаю і це сьогодні побачила в кабінеті Аж не розумію чому так довго чекати аж до лютого чому не січень
-
‼️‼️‼️‼️ Ми надали 1 WARN учаснику, яким ви не задоволені, 1 WARN учаснику, який йому у відповідь почав перехід на особисте. Все Якщо будуть ще порушення, 1/3 прийде всім, хто зробив порушення правил. Будь то Галя, Вася, Оля чи черепаха. За думки ніхто нікого мютини/банити не буде. Будь ласка, припиняємо балаган. В адміністрації немає часу сидіти в гілці 24/7 і видаляти повідомлення Переписку почистимо, останнє словесне попередження Хто буде підіймати тему знов бот автоматично буде надавати 1/3 попередження Є правила чату, давайте дотримуватись Дякуємо за співпрацю, Адміністрація
-
Так то на стоматологію, але саме дитячу. Робочі бенефіти на роботі або є або нема, має чоловік знати. Їх просто дають в все
-
/rules
-
В кабінеті ще є, світиться як заброньований
-
Добро дня ! Підаскажіть ,будь ласка,якщо ворк перміт та віза до 26 року. Паспорт так само до 26 року.Вільна дата аж у червні на подачу паспорту,можливість продовжити воркперміт до кінця березня 25 року. Хтось стикався з такою ситуацією ? Або можливо хтось може порадити еміграційного консультанта ?