PR CUAET
-
Набираем вас
-
В военкомате.
-
Коли ви отримали?
-
Ніде не бачу поки що роз'яснень, маю запис на кінець грудня на виготовлення паспорту, чи потрібно заново тоді бронювати слот щоб було з опцією виключно для збору біометрії та подальшою відправкою поштою, чи потрібно щось додатково із собою мати (конверт, оплату поштового збору тощо). Хтось вже має подробиці?
-
Троє дітей ніби пільгова категорія. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya
-
Вище скинула
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Не розʼяснення але офіційний сайт mfa.gov.ua/news/mzs-dodatkovo-sprostilo-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-ukrayinciv-za-kordonom
-
Модна посилання на джерело внформаціі?
-
Canada Post почала приймати листи у четвер тільки.
-
Апдейт Мене прийняли без проблем. Консул сказав що система все ще тестова і вона може глючити. Головне щоб в кабінеті був активний запис
-
Скажіть будь ласка автострахування через Дежардин 200 доларів базова і 240 доларів оптимальна це нормальна запропонована ціна чи шукати щось інше? Беру для нової машини.
-
Доброго дня, заздалегідь прошу вибачення, що задам питання, відповідь на яке вже тисячі разів тут підіймали, але не можу знайти ссилку для подовжування на wp та на отримання стаді перміту. Будь ласка, якщо вам не важко, дайте посилання 🙏 Дуже-дуже буду вдячна
-
Ще питання 🤣 Ви із якої провінції?
-
Вчера
-
Скажите,а сколько стоит доставка dhl express паспорта ?
-
78can
-
Постанову лиш сьогодні ухвалили. Вочевидь потрібно буде мати з собою конверт з вашою адресою, коли ця опція запрацює
-
Це вже портал 2 у вас ? Чи це тільки портал 1 ?
-
Так, вони певно почали із більш «великих» провінцій А потім певно «дойдуть» до Альберти, Сакачевану, Манітоби Але то лише догадки 🤔
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago