PR CUAET
-
Я вносила канадську кредитну картку і зняли 78 дол,але є варінт українсткою здається 2600 з чимось грн.
-
У мене документи не біометричні я не можу заходити і ловити слот .Я їм це пояснила і Торонто сказали що я можу спіймати слот на ім'я матері з підтвердженням .Наприклад взяти свідоцтво про народження і її ксерокопію паспорта
-
Так звісно. З усіма доказами що це моя мати. І з цим листом
-
Добрий день! Можливо вже питали таке у групі, не можу знайти. Як ви подаєтесь на отримання ВОРК ПЕРМІТУ коли є дитина (їй не потрібен ВП бо вона народжена тут).. Ви все одно на кожного апліканта (чоловіка і дружину) створюєте окремий кабінет в IRCC чи там якщо сімʼя з дитиною потрібно/можна всіх в одному кабінеті подавати? Я ще не подавалась ні разу тому не знаю як правильно, цікаво почути як роблять це сімʼї з дітьми. Бо відео в ютубі пояснює як подаватися без дітей, а от як з дітьми не зрозуміло. Буду вдячна за відповідь!)
-
Дякую велике
-
Хтось знає скільки зараз робиться новий Закордонний паспорт? І чи можливо його зробити терміново?
-
Шукаєте, як без зайвих труднощів швидко оформити довіреність чи інший нотаріальний документ у Канаді? Ми вам допоможемо! РЕАЛЬНИЙ КЕЙС - для клієнта з провінції Британська Колумбія ми оформили довіреність за 12 днів, включаючи апостиль та відправку в Україну: ✅ 1 день — підготовка тексту документа. ✅ 1 день — дистанційна ідентифікація клієнта. ✅ 5 днів — пересилка документа в Онтаріо. ✅ 5 днів — нотаріальне посвідчення, апостиль та відправка готового документа в Україну. Що ми оформляємо: - Довіреності. - Заяви. - Згоди. - Інші нотаріальні документи. Чому саме ми? ✔️ Ексклюзивність – ми пропонуємо унікальні послуги на ринку Канади. ✔️ Оперативність – ваш час для нас у пріоритеті. ✔️ Зручність – дистанційне оформлення для вашого комфорту. ✔️ Гарантія якості – документи повністю відповідають українському законодавству. 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Спробуйте написати до консульства Торонто, мені там відповіли