Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1851028957T Offline
    t1851028957T Offline
    Valeri
    wrote on last edited by
    Добрий день,підкажіть будь ласка ,чи є якась можливість отримати PR не маючи повного-середнього.Я поступала в коледж але через пів року кинула і пішла працювати 🤦‍♀️ Тому є 9 класів.Я перукар,і мою ще багато різних,корисних талантів та хобі.Я одна без родини.Англійська між А2-Б1 та звісно що вчу дуже активно.Я планую переїзд на Різдво та скористатись послугами Міграційного консультанта,як що є якась надія на отримання PR.Можливо я щось упускаю,буду вдячна за поради 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Більшість розглядає цю програму як змогу податись дружині , яка з дітьми в Канаді і має, наприклад сестру зі статусом постійного резидента Канади. І дружина при подачі на цю програму 23.10.2023 також відразу заявляє і чоловіка, який залишився в Україні та не знаходиться в Канаді , та ні разу не був в неї. Якщо це буде можливо. Тоді їй не треба буде чекати отримання своєго ПР та потім подавати на спонсорство чоловіка та знову чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Я би чесно кажучи для тих хто одружений (або проживпють рік разом)з людьми які мають постійний статус в Канаді не рекомендувала чекати нової програми а подаватися по наявній. Вони іі завжди приорітизували і зараз дають документи за 6 місяців в середньому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Насправді дружини офіційні та цивільні мають право бути спонсорованими і без цієї програми, тому поки що не ясно як ця нова програма буде відрізнятися від наявної. Підтвердження реальності стосунків буде умовою за будь яких програм, тому цікаво як це буде робитися в новій програмі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Я б Експрес Ентрі не назвала б федеральною програмою імміграції бо це не є окрема програма а більше як засіб відсвання кандидатів. З трьох програм які адмініструє Експрес Ентрі лише одна Federal Skilled Worker має певні переваги якщо обидвоє з подружжя мають англ/фр/освіту (і то не облаязково а в деяких випадках). Дві інші суто направлені на основного апліканта. При тому можна кваліфікуватися на програму але не пройти через систему відсіювання. Я на жаль такий високий бал в ЕЕ став результатом політики Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • t232330802T Offline
    t232330802T Offline
    valeriia 🐾
    wrote on last edited by
    выходит 3190$, если считать по таблице www.cic.gc.ca/english/information/fees/fees.asp#permanent
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MJ
    wrote on last edited by
    Добрий день друзі . будь ласка порадьте до кого можна звернутися щодо оренди житла. На перший час 1-2 тижні будь-який район калгарі, бюджет мінімальний. Сім'я з трьох людей. з 2 жовтня. Попередньо дякую кожному не байдужому 🫶 Пишіть у личку!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Ви путаєте поняття дати всю інформацію про себе в своєї анкеті та додатково подати анкету з даними на члена сім’ї для отримання і їм PR, тому що він іде з вами. Безумовно , про себе в анкеті потрібно внести всі данні про свою сім’ю. Але в ЕЕ можно не заявити, що з вами ще хтось іде і набрати достаю кількість балів на відміну від сітуаціі , коли вказується, що з вами іде партнер і від цього бали знижуються та не дадуть змогу попасти в відбір. Тому партнер і не отримає PR, але в персональної анкеті заявника інфо про нього повинна бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Хоча, мабуть, більш вірно було написати відповідь не Богдані, а вище - тому, кому вона писала. Зараз відкорегую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Безумовно. Вот тут вона теж відповіла, що не так зрозуміла. t.me/prcuaet/4/7395 Бо я писала про Express Entry. На цю федеральну програму спочатку реєструєшся в базі і вносишь інфо по себе всю анкетну з екзаменом , евалюацієй та інше. І там же вказується - буде з вами їхати чи ні ваше подружжя. І ось тут у вас є вибір і це впливає на бал і тут адвокати іноді радять вказувати, що іде один. А про себе в персональної анкеті потрібно вказувати все і, безумовно, іміграційни адвокати ніхто не дає попади «не вказувати в своїх анкетних даних про своє подружжя».
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Це тільки для українців. Ось тут є і лінк та цитата t.me/prcuaet/1783/7091 . Чітко вказано на офіційном сайті - для українців, які знаходяться в Канаді запускається новий пілот з 23.10.23 для отримання PR. А комон-лав - це якщо українець чи українка з кимось хто є постійний резидент у Канаді живе у цивільному шлюбі , то він/вона зможе також податися на PR по цієї програмі. Але заявник - громадянин України, а ось родич чи подружжя може бути ким завгодно, але бути постійним резидентом Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    На даний момент є окрема програма для спонсорства батьків( як лотерея), окрема програма для спонсорства чоловіків/ жінок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Це інша програма
    1 Reply Last reply
    0
  • t189666411T Offline
    t189666411T Offline
    V S
    wrote on last edited by
    Подскажите, после провинциальной номинации если получится) пойдём га федеральный этап , семья 2 взр , ребенок 20 лет и 13 лет. Сколько платится за федеральный этап за каждого в таком случае? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Мають повертати по всіх стрімах бо повнртають саме тим у кого український паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Значить я Вас не правильно зрозуміла.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я такого взагалі не писала, не розумію для чого перекручувати Я якраз написала, що головний аплікант зобов’язаний подати всі документи, а до чоловіка/дружини, які йдуть разом, набагато менше вимог і від них набагато менше документів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tom
    wrote on last edited by
    підкажіть, ці 500$ повертають тільки по aos чи по усім провінційним програмам Альберти? цікавить rural renewal кейси
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    так, точно. Я переплутав
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай