PR CUAET
-
Дуже дякую 🙏 за відповідь
-
В Торонто було 4 віконичка з офіцерами саме для інтервью , як на мене поки, я очікував оцінив деяких , я думаю мені попався стажор , молодий хлопчина був , який був максимально позитивний , привітний і плюс перед мною 8 індусів які підходять і через 10-20 секкнд відходять мабуть з відмовами )) і я 9 в черзі , так сказати щось нове для офіцера 😅 я володію англійською але так як у мене пройшло інтервʼю , вона і не так потрібна була , я сказав пару речень , весь процес тривав 2-3 хв
-
@OstapBosak то невідповідність умовам номінації, чи ок?
-
Так само майже 😅Your document is valid. 2027/12/18 2024/12/19
-
Зрозуміла. Ще раз дякую! 🙏
-
А так розумію, що Етобіко прям як під копірку В трекері з дати AOR (1 травня) background in progress, а рівно через місяць після PAL (14 листопада) відобразилося в історії, що background is in progress Вони працюють 🤪
-
Дякую! Я забула. Чи Ви бачите в себе календар з слотами, коли заходите на сайт? Бо я лише сповіщення що немає вільних слотів.
-
Доброго дня! Потрібно перевести кошти з мого рахунку в українському банку (ПриватБанк/Ощадбанк) на банківський рахунок у Канаді. Це гроші, отримані у спадок. Розглядаю різні варіанти: • банківські перекази (з урахуванням лімітів), • криптовалюти, • сервіси переказів, • міжнародні карти, • обмінники. Підкажіть, будь ласка, надійний, швидкий і вигідний спосіб з мінімальними комісіями. Буду вдячний за поради та особистий досвід.
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, чи є якісь вимоги щодо того, якими "свіжими" мають бути документи, що надаються роботодавцем? плануємо створювати кабінет EE та подавати EOI у квітні. якщо я розумію правильно, то на момент подачі всі документи мають вже бути на руках. але чи можна щоб вони були датовані, наприклад, січнем-лютим, або краще якомога ближче до квітня? чи це взагалі немає значення? в планах отримати номінацію по Alberta Accelerated tech pathway, якщо це має значення. дякую!
-
А коли картку вам відправили з IRCC? До чи під час страйку? Дякую.
-
Добрий день! Може комусь приходив дозапит на дату народження батька. Ні на cuaet ні на pr батька не вказувала так як все що знаю це вигадане піб. В дії це виглядає як: графа мати: ії ПІБ, ії іПН, дата народження. Графа батька:ПІБ батька і все. Може якась форма є, або можете порекомендувати консультанта хто на свята на звʼязку і допоможе відповісти
-
Робота надає їх. Не знаю як у вас, в мене їх можна завантажити з додатку ADP Варіантів перевірки багато. Перевірка досвіду детальніше: Background check: Перевірка канадського VS міжнародного робочого стажу для імміграції