PR CUAET
-
Зара накалякаю про все що думаю)
-
31 січня 24 року , було майже 11 місяців тому ))) А так все залежить від того коли погоджена віза і коли приїхали. Для когось датою закінчення буде 31 грудня 24 року , а для когось 3- березня 25 року. Тут зможете все знайти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Він мені теж відповів. Сказав, що стаття скоріш за все вийде у січні. Просив, щоб люди ще присилали англійською свої таймлайни, так як це негативно вплинуло на заявників та їх канадські сім'ї.
-
Вибори - важко сказати. Консерватори за скорочення імміграції. Скоріш зачепить* і федеральні програми
-
Щодо терміну - найближча до терміну подачі, має бути до 6 місяців
-
Ніхто не знає. Дати не оголошуються. Коли захочуть, тоді і роблять.
-
Ти пізно подавав)) Нема ще про що казати)
-
Я 3 сім'ї родичів подавав) я їм все вискажу 😂
-
Подскажите, а когда будет следующий отбор?по aos
-
Спасибо большое😊
-
Я думаю нет. Так как это значит,что ее фулл тайм .
-
До страйка
-
Я щось придумаю)
-
Я не була в Україна з початку війни, але витягла з дії довідку в лютому цього року. То вже вона не підійде? Зараз приймають ті довідки, що в Дії є?
-
Муж уже проработал 1.5 года на одного работодателя по одному NOC на фул тайме. Часов хватает,чтобы весной податься по Apportunity stream. У меня был вопрос EI может ли помешать получению ПР по этой программе
-
Вы должны четко прочитать условия. Например у нас в ВС было четко прописано фулл тайм , не менее 30 часов в неделю. А у вас если ЕI то 0 часов в неделю .
-
Ваш муж на момент подачи ,будет работать оффицивюально , согласно условиям выше?
-
дякую!
-
Вот это я и спрашивала,а не про фул тайм ,документы и т.д
-
А та довідка що в Дії без печатки підходить? Просто важко вгадати, коли буде відбір, а кожні 6 місяців платити за свіжу довідку через агенства теж не хочеться
12 Jan 2024, 17:45
364164/435411
less than a minute ago