PR CUAET
-
In Canada а не закордоном)
-
дивно, я заповнювала купу документів про місце проживання і ніде не треба було вказувати то моє було чи орендоване чи чоловіка просто вбила всі адреси де проживала і все
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Так там просто написано що ти не жив в своєму житлі (читай пофіг де хоч тут хоч закордоном)
-
блін ну а де мені ще спитати? в CRA подзвонити і спитати як вони будуть шукати моє житло?
-
Абсолютно вірно.
-
Там немає про житло за кордоном !!!!
-
Ну в усіх моїх іміграційних документах сказано що житло у мене є, і ось з початком війни виїхала звідти, я б не хотіла потім мати з цим сюрпризи.
-
от офіційний сайт www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/opening-your-fhsas.html#h-1 і там написано “в останні 4 роки ви НЕ жили в власному житлі” тобто якщо ви його мали але НЕ жили в ньому то все ОК
-
Добрий день может порадити бухгалтера
-
То банк знає а cra то так !!!!
-
На ПР? Там форми з адресами де ви мешкали за останні роки. Крім того в деяких кейсах люди афедавіт пишуть. Я б не хотіла з ними гратися.
-
Дякую
-
Ви можете зняти з RRSP до пенсії теж тільки податок заплатите.
-
Так
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, чи я правильно знаю. Якщо є PR, то для в'їзду та виїзду з Європи всеодно потрібен український паспорт?
-
А підскажіть будь ласка, скільки приблизно коштують послуги нотаріуса? Потрібно звірити мій підпис на аплікаційній формі про відсутність судимостей (аплікація до Європейського консулу)
-
його (FHSA) ми вже з чоловіком зробили і поповнили ще є можливість ррсп поповнити але до пенсіі ж ще попробуй доживи? то хіба шо робити з метою потім витратити на житло?
-
То відкрийте FHSA тоді спочатку а не РРСП
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, це значить що ще реально немає інформації чи то я неправильний номер для перевірки паспорта зберігла? 🫣
12 Jan 2024, 17:45
364259/428633
7 minutes ago