PR CUAET
-
Так
-
Привіт. Підскажіть, будь ласка, чи я правильно знаю. Якщо є PR, то для в'їзду та виїзду з Європи всеодно потрібен український паспорт?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, це значить що ще реально немає інформації чи то я неправильний номер для перевірки паспорта зберігла? 🫣
-
Пр не впливає на визначення такс резидента
-
Ні, в мене польська. Але знаю, що люди якось і тут оплачували.
-
Ну по-перше вони самі заявку кенсилити не будуть в принципі. Навіть якщо ви вже на федеральний етап подалися (це не автоматичні процеси). Поки в пулі ОІНП - не страшно, навіть якщо вибрали і подалися на номінацію, і навіть її отримали - це не буде автоматично відомо IRCC Проте якщо є номінація, і тим більше якщо подаєтеся на федеральний етап - то ваші аргументи в H&C грубо кажучи нівелюються, і тоді можуть відмовити (хоча знов ж таки це не 100% відмова). З іншої сторони ящко є номінація, і поки що немає АІП по гуманітарній - я б забив на гуманітарну і подавався по номінації (це набагато надійніший процес). А якщо вже є АІП, то можете поставити номінацію в рамочку на стіні - на память.
-
Я в іншій гільці писав. Мені відповіли що можливо тільки отримання консульством паспорту.
-
Невже немає кому відповісти з власного досвіду?
-
Вітаю! Підкажіть як отримати першу сторінку нового паспорту від консульства щоб подати на новий ворк перміт. Пише що паспорт виготовлений, в дії вже теж відображає. Термін подачі на WP спливає, читала люди просили працівників консульства скинути першу сторінку адже цього достатньо для подачі на перміт. Написала емейл, пройшов тиждень - тишина… А годинник тікає… є якісь ще способи? Допоможіть, бо вже починаєте паніка що не встигнемо подати на новий дозвіл на працю через це все
-
Там де написано , що тимчасово )
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, це значить що ще реально немає інформації чи то я неправильний номер для перевірки паспорта зберігла? 🫣