PR CUAET
-
Мені продиктували…
-
Доброго вечора.А коли подавались?Може одну цифру не вірно записали?Має бути роздрукована.Чи вам просто продиктовали?
-
Привіт всім можливо хтось має інструкцію як заповнити гуманітарну програму неможу нігде найти покрокову інструкцію дяку всім
-
дякую вам. Номінації нема, я навіть не подавався, але побачив наче можливість спробувати з трошки іншим НОКом.
-
Обов’язково)
-
Тобто навіть старий паспорт 19ти річному сину не продовжать без резерву+? Це якийсь ппц. Син з народження проживав за межами України ми там у військоматі на обліку не були ніколи. Я взагалі не уявляю з чого починати і чим це все може вилитися в кінці-кінців.
-
Ніхо не обіцяє українцям стаді перміт на 3 роки. Для навчання у вищому учбовому закладі на стаді перміт потрібно подаватися разом зі всіма інтернаціональними студентами на основі певних критеріїв та листа про зарахування. Якщо якісь папери будуть не впорядку, або ви не доведете офіцеру що взмозі оплачувати навчання може прийти відмова. Не порівнювати зі стаді пермітом який учні отримують для навчання в школі загальноосвітній.
-
На жаль ні. Чоловікам 18-60 тільки через резерв +
-
Тут лінк на інтерв’ю із Міністром Імміграції Альберти із українськими субтитрами: youtu.be/ID541wps7M0?si=LP6Is5uJz-Dm35o5
-
Ми подавались з подовженим паспортом дитини в травні. Документи прийняли. Напевно ще залежить від офіцера.
-
На момент изучения шансов (для принятия решения) на этапе AIP они будут смотреть и наличие номинаций или подачи на PR по другим программам
-
що є "подачею на ПР", EOI це подача на ПР чи ні? Тобто якщо зареєструвати EOI можуть дати відмову з припискою "юзер зареєструвався в системі подачі на OINP тому відмова" ?