PR CUAET
-
🍁 Ви вже в Канаді й плануєте здобути освіту? Ця подія саме для вас! 📢 Запрошуємо на безкоштовний вебінар для українців 💛💙 Дізнайтеся, як обрати навчальний заклад і не помилитися! А ще — гарантовано вступити до топових шкіл та ВНЗ вже в 2025 році. Усе про можливості середньої та вищої освіти в Канаді 👇 📆 21 грудня, 11:00 a.m. EST (Toronto). 🙋 Для батьків школярів 6-11 класів та абітурієнтів 🔔 Участь безкоштовна: bit.ly/49HMVE7 Що на вас чекає? ✅ Освітня система Канади: школи та ВНЗ ✅ Типи вишів: коледжі та університети ✅ Кар'єрні можливості для випускників канадських ВНЗ ✅ Популярні спеціальності серед українців ✅ Спеціальні пропозиції від навчальних закладів Реєструйтесь просто зараз та отримайте ваше запрошення 😉 РЕЄСТРАЦІЯ - bit.ly/49HMVE7
-
🍁 Ви вже в Канаді й плануєте здобути освіту? Ця подія саме для вас! 📢 Запрошуємо на безкоштовний вебінар для українців 💛💙 Дізнайтеся, як обрати навчальний заклад і не помилитися! А ще — гарантовано вступити до топових шкіл та ВНЗ вже в 2025 році. Усе про можливості середньої та вищої освіти в Канаді 👇 📆 21 грудня, 11:00 a.m. EST (Toronto). 🙋 Для батьків школярів 6-11 класів та абітурієнтів 🔔 Участь безкоштовна: bit.ly/49HMVE7 Що на вас чекає? ✅ Освітня система Канади: школи та ВНЗ ✅ Типи вишів: коледжі та університети ✅ Кар'єрні можливості для випускників канадських ВНЗ ✅ Популярні спеціальності серед українців ✅ Спеціальні пропозиції від навчальних закладів Реєструйтесь просто зараз та отримайте ваше запрошення 😉 РЕЄСТРАЦІЯ - bit.ly/49HMVE7
-
вже подавайтесь , як можна за місяць , якщо заявку розглядають пів року ( як будете працювати без діючого ворк - перміту) . можна просто зробіть все вірно і сплатіть збір. щоб не було затримок.
-
І на пошту, і в ел. кабінет. Але буває таке, що на пошту не приходить, а в кабінеті світиться повідомлення. Тому за цим треба слідкувати. Трапляється, що ні на пошту, ні в кабінет повідомлення не приходить 🤷♀️. Чому так, то ніхто не знає. Якийсь збій в системі. По моїм спостереженням вони система видає кілька слотів на одну дату і годину. Проте дістається слот комусь одному, решта людей в прольоті
-
Доброї ночі. Таке питання, працюю в роботодавця вже більше року. У пейстабах бачу поділку на вакейшн, але я цих грошей ніколи не бачила і на словах мені сказали, що такого поняття як оплачувані відпустки в них немає. Все за свій рахунок. Але нам дають пейсліп і там є графа відпускних. Як вибити з них ці гроші? Я дуже важко працюю насправді і нас немає ні бенефетів, нічого. Ці гроші б не завадили перекривати сік дейс, чи ті самі різдвяні свята..де вимушені неоплачувані вихідні.
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Не знаю я подавалась лише на зняття обмеженнь , то мені прийшов лист, чого я не можу робить , поки рішеня приймається ., тому так вважаю.