PR CUAET
-
Це не для PR
-
Проблема ,напевно ,не в офіц роботі,а здати мову, бо навіть на 4 має бути дуже непоганий рівень
-
я би радив все ж таки не розраховувати на гум програму, а шукати офіційну роботу. Англійська уже ж не 0 зараз. Заводи, фабрики те ж прибирання. у вас уже є канадський досвід.
-
Не платіть нікому.
-
Коли ви приїхали? Скільки працюєте офіційно? Яка професія? як з англійською?
-
Добрый вечер , подскажите вопрос касаемый программы WES getaway, действительно ли можно по этой программе сделать верификацию диплома бесплатно и какой алгоритм через рефферальные организации ? Спасибо
-
Бажаю вам швидкого отримання пр
-
Дякую. Спробую. У нас на годину менше. Дякую ґречно
-
так, вдалося. Коли я шукав слоти - відривалися нові о 18:00 по Альберті
-
спасибо большое, я смотрела тут edmonton.mfa.gov.ua/en/consular-services/police-clearence-certificate-ukraine
-
Да, есть новая дата. Спасибо 🙏
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
спасибо большое. в инструкции на сайте "For Ukrainian citizens - copy of the passport - page 1. For foreign citizens - copy of the first page (with personal data) of international passport" , поэтому и уточняю.
-
Загран. На сайте подробная инструкция
-
глупый вопрос, но все же... для запроса справки о несудимости мы отправляем в Эдмонтон копию загранпаспорта, верно? или внутреннего украинского?
-
Так пройде. Головне щоб зверху справа була нова дата
-
Напишіть ім імейл, якщо це їхня помилка а не помилка в анкеті то мали б перевидати тим же номером довідку
-
Ну так я саме про це і писала в своєму першому повідомленні і взагалі не розумію сенсу Ваших коментарів...
-
Для більшості програм цього не потрібно. Завжди є основний аплікант на якому все завязане а сімя йде багажем
-
В начале месяц/дата/год. Может и нет ошибки?
12 Jan 2024, 17:45
Post 36435 of 396727
about a minute ago