PR CUAET
-
Добрый день, скажите пожалуйста, если подаваться на новую визу на основании нового work permit в новый паспорт при действующей в старом паспорте (осталось около 7 месяцев), то старую закроют. При запросе или во время вклейки новой? Спасибо кто ответит
-
Павло, читаю ваші пости й в інших каналах, дякую, що ділитись корисним! Якщо кредитна лінія #2 - це HELOC й з ним все ясно, то що це за Кредитна лінія #1? Чим вона забезпечена? Навіщо її відкривати, якщо вона сама дорога з усіх й я б звідти брав гроші лише тоді, коли в мене немає інших більш дешевих джерел?
-
Саме місто
-
User Максим Говердовский has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вибачте не зрозуміла Ваше запитання.
-
Не знаю, буде проблема будемо вирішувати. Ми спочатку коли їхали в Канаду саме з цієї точки зору не їхали в маленьке містечко, тому те що вказано в WP певне місто в Канаді, для нас не стало проблемою.
-
Відео я ніде не бачила. Але до кожної форми на офіційному сайті дуже чіткі пояснення 😊
-
@OstapBosak таке можливо?
-
Дякую
-
Це запит на інформацію по вашій справі. Якщо ви маєте АОР то можна замовити нотіси ( нотатки 📝) на якому етапі ваша справа і що там офіцер 👮 в ній записав. Буває корисно, буває нічого нового! Але це безкоштовно 🆓, тільки ваш деякий час на заповнювання
-
Привіт. Не достатньо! Чоловік недавно мав пересадку - 2 год 45 хв. Перший рейс затримався на 1 годину. Таким чином вже 1 год 40 хв. Чоловік з PR то пройшов контроль і посадку швидко і встиг. Але всі наші з ворк пермітами не встигли на рейс. Там окрема черга і вона довжелезна.(
-
User Золя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Не повірити, але я писала такі самі повідомлення два дні тому, майже слово в слово ииніхто не відповів окрім одного про закінчення якогось договору, але це не відповідає дійсності. Я в принципі розібралась. В електронному листі від Укрпошта після оплаты приходить лист про підтвердження замовлення послуги і там є запис : написати заяву в діпустанову і разом з квітанцією відправити, я відправила і просто і електронною поштою, щоправда покимніякого руху. Всі ці чутки про цю пересилку через страйк, бо за день до його закінчення Канаду в списку країн не можна було вибрати, а зараз вона вже є. Були повідомлення про те що співробітники діпустанов відповідали щоб люди не користувались послугами перевізників бо їм ніколи робити додаткову роботу з цімі замовленнями, але така можливість законом передбачена і вони повинні це робити, тож чекаємо.