PR CUAET
-
Це ж дитина
-
@haven_language_program
-
я вам дала ссылку на пример-пояснение, где это все расписано. вы, конечно, можете считать по-другому и трактовать не так, как ircc
-
Звичайно і ваш депендант. З якого приводу ви сперечаєтесь?
-
Ну наврядчи можна "Employment Location" перевести по-різному
-
Він поданий на ПР, як дитина.
-
Також відносно попереднього WP зміни: Case Type: 54, Remarks: Ukrainian Special Measures 2022
-
Як люди казали, при біометрії сканують паспорт. Чіп в продовженому паспорті - недійсний.
-
у вас открытый wp, не привязанный ни к чему. данные просто из анкеты.
-
18 років це вже для них доросла особа, а для вас дитина. Я співчуваю на рахунок паспортів
-
В мене діти до 14 років, паспорти продовжені, проблем на федеральному немає.
-
Ви в анкету вказували місце роботи _ Галіфакс. Ця інформація і відображається. А так у вас OWP. Можна працювати по всій Канаді
-
Хто замовляв пришвидену доставку паспорта, підскажіть будь ласка. На сайті консульства є три опції DHL, Укрпошта, VFS Global. Що буде швидше та які приблизні терміни? Поділіться будь ласка досвідом
-
Я не сперечаюсь, а кажу що є випадки, коли на продовжений паспорт дають 2 місяці для виготовлення нового. Так продовжений паспорт не сканується, бо чіп там прострочений.
-
Дякую за ваш час і експертизу! Для мене все зрозуміло.
-
Дайте будь ласка лінк на статтю.
-
Але я писала пояснення, що згідно українського законодавства в умовах війни паспорти дійсні
-
Дуже дякую, трохи стало легше. Бо знаходив інформацію тільки, що потрібні нові паспорти.
-
Відповіла
-
Щойно перевірив і, дійсно, в ВМО інвест в мене немає комісій за купівлю етф (за певних умов, звісно)
12 Jan 2024, 17:45
364463/448407
3 minutes ago