PR CUAET
-
Дякую за пояснення, це добре.
-
Такий паспорт на ПР не валідний
-
Вам зроблять, якщо відправите , а чоловіку, ні
-
Мені на 4 роки
-
Вказували в перших вибірках. А потім перестали. І по першим вибірками , теж прибрали цю інформацію
-
🔴 Стрімко наближаються Різдвяно-Новорічні свята 🔔, більшість із вас вже поринули у святкові клопоти, а я вирішила запропонувати 🎁подарунок🎁 Якщо ви бажаєте до кінця року підготувати ваші документи і розпочати новий 2025 рік, маючи на руках готові переклади, не зволікайте, а скористайтеся 🛍 святковою пропозицією 🛍 Відсьогодні і до 31 грудня діє знижка на всі переклади 🔥-25%🔥 Для замовлення професійного нотаріального перекладу в Канаді, що виконується суворо за вимогами IRCC: 📱напишіть мені в особисті повідомлення @ProfTranslation1 ✉️на електронну адресу [email protected] або через вебсайт 🌐prof-translation.ca *Для отримання знижки обовʼязково вкажіть промо-код 🔔New2025 🔔 Всім тепла!🩵💛
-
Вітаю! Розумію, що інформація в повідомленні про кошти до 31 березня 2024, яка ситуація на сьогодні? Цікавить подача документів на стаді перміт для університету, листа про зарах отримали, доместік ціну дали, стипендія.. потрібно показувати такі суми на рахунку? Якщо немає, Писати пояснення, листи підкладати? Якщо подається дочка, рахунки і її і батьків додавати?
-
Ловіть хоч один, пишіть їм імейл, або ловіть два різних і тоді ніби вони беруть в роботу, якщо є підтвердження, просіть в кінці кінців. Отава сама лояльна
-
Повторно не продовжують. Підпишіться на групу по слотам, слідкуйте, в мене всі знайомі піймали слоти та виготовили паспорт
-
Питання в тому що строки доставки будуть залежати від діпустанови, бо саме вони дают відмашку про відправку та вносять данні в систему коли паспорт до них надійшов і там і там може зайняти до місяца, тому як на мене служба доставки не впливає на швидкість(