PR CUAET
-
Ну так я саме про це і писала в своєму першому повідомленні і взагалі не розумію сенсу Ваших коментарів...
-
Для більшості програм цього не потрібно. Завжди є основний аплікант на якому все завязане а сімя йде багажем
-
В начале месяц/дата/год. Может и нет ошибки?
-
Добрий вечір! Чи вдалося Вам впіймати слоти? У мене теж безрезультатно ( Може, хто підкаже, чи змінився час, коли вони з'являються?
-
Здається десь на сайті ВЕС було вказано, що для українців це підійде.
-
@OstapBosak @rubicon123 Bohdana @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada Yana
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста. В мае этого года прошли 5 лет с момента, когда делала эвалюацию в ВЕС. запросила после этого у них дубликат. В нем есть новая дата, но написано, что это дата копии (и что оригинальная эвалюация сделана в мае 2018). Подойдёт ли эта копия для подачи на ПР?
-
Подскажите, пожалуйста, как лучше поступить. Заказали справку в консульстве в Эдмонтоне. Ждали почти 2 месяца. Прислали справку с ошибкой в дате рождения. Как запросить исправление ошибки? Спасибо за ответ)))
-
Ото ж і я про те...
-
Десь з місяць назад робила
-
Дякую!
-
Потрібен job offer, евалюація диплому, тест з англійського, лист роботодавця другому члену родини на другому етапі?
-
Опортюніті стрім це не імміграція це лише номінацію. На другому етапі треба буде всім документи давати.
-
Я так і написала. Є набір, але ж не всі і виконувати купу умов не потрібно...
-
Ви все подайте до українського посольства тому перекладів не потрібно. Однак я заповнюю анкету двома мовами.
-
так. Тому чекаємо. Вже не довго
-
Але для імміграціі все одно потім треба подавати документи всім членам родини. Є набір документів який є обов'язковим для подачі по будь якій програмі.
-
ви коли брали довідку? Бо я так і не можу сгенерувати.
-
А довідку з дії і анкету за вашим посиланням - все треба перекладати/заповнювати на англійській? Чи можна всі ці документи надавати на українській мові?
-
В новій програмі поки що немає всього того, що ми хочемо, тому не досить зрозуміло чому вона така як є ... Наприклад по Альберта опотьюніті стрім лише один головний аплікант подає повністю всі документи, чоловік/дружина, що йдуть разом, набагато менше вимог і документів
12 Jan 2024, 17:45
36452/445071
4 minutes ago