PR CUAET
-
Це означає, що заявка пройшла completeness check і тепер знаходиться в черзі на взяття в роботу. Але вашу заявку ніхто не відкриє допоки не призначений офіцер.
-
Привет всем, поделитесь как самому податься?
-
Теж не змогли взяти у мене,хоча до цього ніколи проблем не було,запитали чи не повʼязана моя робота з комп’ютером,сказали берегти листок з наклейкою з біометрії,якщо будуть запитання ircc зі мною звʼяжуться,біометрія підтягнулася до кабінету
-
Я розумію але мені так порахували податки і я якби не хотів би зробити чи не зробити помилку в мене в нічого не вийде :)
-
Дякую))) дати переплутала, вибачте
-
гуд, я так і думав. Мене влаштує якщо я отримаю ITA та саме в цей момент хай відмовляють по H&C. Головне щоб за подачу EOI цього не сталося )
-
Є декілька варіантів: 1. Писати дитину як non accompanying to canada в анкеті 2. В документи під вантажити ЛоЕ з поясненням, що дитина нікуди не їде. Я б радила перевірити анкету і йти по 1ому варіанту
-
Зазвичай перевірки влітку. А ви тепер на кілька років під перевірками. Просто намагайтесь робити менше помилок. Якщо щось не знаєте - шукайте на офіційному сайті CRA. Це все не критично і у багатьох бувають перевірки
-
Одразу при отриманні навряд чи відмовлять, оскільки це провінційна програма, IRCC офіцер може й не знати про це. Але якщо вирішать перевірити й дізнаються - то eligibility за економічними програмами - це ineligibility за економічною. Ви ж це і так знаєте
-
Народ привіт чи є тут хтось хто може вшити вишиванку , на мене за велика
-
справа в в тому що дитина ітак в анкеті визначена як unaccomoaying, але система далі просить медікал екзам
-
Моя адвокат не бачила проблеми йти по 2м програмам. В мене просто грошей не було зайвих 😆
-
Який термін дії паспорта?
-
Змініть того хто рахував вам податки. Якщо людина робить такі помилки 2 роки поспіль, то ж не дуже добре. Великі фірми мають страховку на такі випадки і відшкодовують вам. Але їх послуги будуть дорожчі ніж tax preparer котрі кличуть себе бухгалтерами.
-
😚😆😃🤣🙂😀😍 Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді t.me/prcuaet запрошує на безкоштовний онлайн вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою! 📅 Дата: 22 грудня 🕗 Час: 20:00 (ТОРОНТО)/18:00 (ЕДМОНТОН) Агенда вебінару: 1. TRP (Temporary residence permits) 2. Подовження Work Permit та виїзд за межі Канади 3. Підводні камені при наявності Work та Study Permit одночасно 4. Оформлення візи при знаходженні в Канаді 5. Правила оновлення статусу після його закінчення 6. Criminality та військова служба (військові квитки) 📩 Реєстрація обов’язкова (максимум 100 учасників) ❗️Посилання на реєстрацію❗️ Всі запитання ви можете надіслати до початку семінару на електронну скриньку: questions@skiimmigration.com Протягом семінару консультант буде на них відповідати. У темі зазначте: PRCUAET.
-
У мамы пермит до 3 мая 2025 года. В августе подали на продление. Сегодня пришло сообщение об eligibility и внизу решение - Approved. "Продлили" до 18 апреля 2025. Как так?
-
😚😆😃🤣🙂😀😍 Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді t.me/prcuaet запрошує на безкоштовний онлайн вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою! 📅 Дата: 22 грудня 🕗 Час: 20:00 (ТОРОНТО)/18:00 (ЕДМОНТОН) Агенда вебінару: 1. TRP (Temporary residence permits) 2. Подовження Work Permit та виїзд за межі Канади 3. Підводні камені при наявності Work та Study Permit одночасно 4. Оформлення візи при знаходженні в Канаді 5. Правила оновлення статусу після його закінчення 6. Criminality та військова служба (військові квитки) 📩 Реєстрація обов’язкова (максимум 100 учасників) ❗️Посилання на реєстрацію❗️ Всі запитання ви можете надіслати до початку семінару на електронну скриньку: questions@skiimmigration.com Протягом семінару консультант буде на них відповідати. У темі зазначте: PRCUAET.
-
Пишіть місто будь-ласка
-
да, именно. у нее была распечатка куда вклеили фото с цветной полоской. но на продление я подала только новый паспорт, который до 2033 года
-
Добрый день! У меня такая же ситуация. У меня старый ВП годен до мая 2025, а продлили до апреля 2025 Ваша мама заезжала по STJD?
12 Jan 2024, 17:45
Post 364596 of 402125
about a minute ago