PR CUAET
-
Сорі , Ванкувер
-
Чіпляли старий паспорт?
-
Подавали 2 паспорта до заявки одночасно - новий і старий?
-
август 2033
-
Підкажіть, якщо подати на новий ворк перміт і виїхати з Канади на пару місяців, це не страшно?
-
Просто зараз потрібно вийти із цієі ситуації а далі я повернуся до тієї людини з якою я почав працювати
-
Вот эта от бумажка, там написано TRP travel document и из-за этого вам дали ВП согласно той дате что указана на STJD
-
дякую!
-
буду звонить IRCC. напишу update
-
Ні перший раз рахувала одна людина все було добре коли він порахував на інший рік в нас не вийшло повернення і дружина попросила перерахувати я знайшов іншого :) ось і результат :)))
-
Тільки новий
-
Лише новий. Офіцери часто недобачають новий паспорт, коли їх 2 в анкеті. І дають на старі дати
-
а коли маєш новий паспорт і старий, то краще прикріпляти обидва при подачі на продовження ВП?
-
Вибачте, але це не на заборі. Тож порівняння недоречне. Це офіційні вимоги, зазначені на сайті IRCC У будь-якому разі, я вам щиро бажаю отримати ПР ❤️
-
нужно сдать биометрию
-
Добре, Ви права. Сподіваюся, it makes feel you good. Тільки в мого адвоката десятки людей вже з PR. Ну і... на заборі *** написано, а там дрова лежать.
-
Добрий день усім! У мене виникло запитання щодо запиту, який я отримав від IRCC. Не можу зрозуміти, чи вони просять мене пройти медичний огляд, чи лише сплатити відповідні збори. Я також вже проходив медичний огляд у 2022 році. Буду вдячний за допомогу в роз’ясненні цього питання.
-
40 хв максимально враховуючи корки. Їхала на Uber
-
Доброго дня. В мене вже 11 днів висить статус на перевірці.Здавала в Торонто. Маю тільки один паспорт.
-
Дивно, що вона не бачила в цьому проблем, адже подача за гуманітарною і економічною програмою одночасно не дозволена умовами Н&С. Тому я довіряю своєму адвокату, який казав, що так не можна
12 Jan 2024, 17:45
364618/407982
2 minutes ago