Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy Chu
    wrote on last edited by
    Дуже дякую вам обом! Чи не могли б ви, будь ласка, підказати, як здійснити оплату? Я переходжу за посиланням, але відкривається ось ця сторінка: [eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do](eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do), і я не можу зрозуміти, що робити далі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    В консульстві відповіли що НЕ можливо зловити слоти які випадають на свята 🥴 типу вони НЕ активні в системі, але блін тут не раз люди питали про графік на свята, і до речі з Едмонтону дві відповіді про розлад роботи вже тут показували але вони різні 🙈 Так що і ви надсилайте їм як швидше скріншот вашого візиту та питайте не тільки чи працюєте, бо по ходу не працюють а й просіть в замін інший візит, правда скоріше за все що пошлють(ловити слот) але чим чорт не жартує вдруг зжаляться 🎄🎁 PS по факту система знає лише коли буде вікенд тобто коли буде суббота та неділя а коли вихідні бо свята в Канаді система не знає 😭
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla Sapunkova
    wrote on last edited by
    Тут лучше к адвокату наверно проконсультироваться, так как по идее если у вас нет лицензии вы не имели права заполнять. И если что то и объяснять то нужно от лица человека который должен был это делать. По идее они должны были получить кризис форму, вам какой то ответ на нее приходил? Так как я отправляла кризис форму и мне приходил, что они получили.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Їй потрібен буде ПР, дитині, чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую бо я вже хвилююсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Поки тихо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго скажіть будь ласка хто подавався на гуманітарну програму грудень 2023 році чи є у когось відповідь є?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Скористайтеся цим лінком: eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,
    wrote on last edited by
    Дорогі жінки! Запрошуємо Вас в цю неділю 22 грудня на Новорічний бранч! Кожна з нас зараз проживає адаптацію в Канаді в своєму ритмі. Ми будуємо нове життя: багато навчаємося, працюємо, знаходимо нові шляхи для реалізації себе і турбуємося про себе і свої родини. Та попри всі зусилля, часто важко зупинитися і помітити, наскільки багато ми вже зробили. Цей рік — 2024-й — був непростим, але він сповнений маленьких і великих перемог. У швидкоплинному ритмі змін, коли планувати щось наперед досить важко, нам особливо важливо знайти час, щоб: ✨ Згадати те хороше, що трапилося за цей рік. ✨ Усвідомити свої досягнення та подякувати собі за пройдену дорогу. ✨ Надихнутися на нові мрії і побачити свої істинні бажання на 2025 рік. Ми створили цей бранч для того, щоб ви змогли зупинитися, наповнитися ресурсом і відчути силу спільноти жінок, які, як і ви, будують своє майбутнє в нових умовах. 📅 Дата: 22 грудня 2024 ⏰ Час: 13.30-17.30 📍 Місце: 9831 75 Street NW, Edmonton, AB T6A 2Y8 Що вас чекає? 🎄 Затишна атмосфера та чай зі смаколиками. 🎨 Вправи, які допоможуть зупинитися, подивитися на себе з любов'ю та натхненням: 🎉 Участь безкоштовна 📋 Реєстрація: [email protected] Чекаємо на вас! 💛💙 #мипоруч #безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5505774261T Offline
    t5505774261T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Доброго дня , намагаюсь зробити візу дитині, visitor вже є, але IRCC не пропускає далі якщо не заповнювати форму на visitor… я щось не так роблю ???) чи насправді я не можу зробити візу без visitor????
    1 Reply Last reply
    0
  • t1246521467T Offline
    t1246521467T Offline
    Nataliia Medvediuk
    wrote on last edited by
    Дякую,так я написала,але ж коли тої відповіді дочекатись Мій попередній лист який я писала і дублювала кілька разів-відповідь прийшла через кілька місяців коли я вже все дізналась від інших
    1 Reply Last reply
    0
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    Ні, не потрібен, дитина в іншій країні живе інше життя
    1 Reply Last reply
    0
  • t207780060T Offline
    t207780060T Offline
    Yas
    wrote on last edited by
    Я вчу так само як і едвансд слова - використовувати в реченнях, щоб розуміти контекст. У мене Anki на телефоні для вивчення карток. Можна нажати плюс - get shared decks - ввести в пошуку "phrasal verbs" і вибрати з загружених колод користувачів
    1 Reply Last reply
    0
  • t619857533T Offline
    t619857533T Offline
    Tania Palamarchuk
    wrote on last edited by
    Я доїжджала на uber за 20 хвилин
    1 Reply Last reply
    0
  • t971317951T Offline
    t971317951T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Цікаво, це з якого джерела інфо? Я вчора була на прийомі, консул в Едмонтоні мені сказав про паузу на 3 місяці. Хм, може не так зрозуміла…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmitriy Chu
    wrote on last edited by
    так дуже вам дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t207780060T Offline
    t207780060T Offline
    Yas
    wrote on last edited by
    Візуально з консульства виглядає так: t.me/prcuaet/344346
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Якщо ви хочете уникнути необхідності подавати документи на дитину, яка не планує отримувати PR або переїжджати до Канади, вам необхідно: 1. Вказати дитину як не супроводжуючого члена родини - У вашій заявці на PR (в розділі про сім’ю) потрібно чітко вказати, що дитина не супроводжує вас до Канади. - У випадку дітей, які не супроводжують, документи для дитини, як правило, не потрібні (наприклад, медичний огляд або копії паспортів), однак це може залежати від специфіки вашого випадку. 2. Надати роз’яснення в заявці - У розділі Letter of Explanation (LOE) варто додати пояснення, чому дитина не супроводжує вас до Канади. Наприклад: ~Дитина проживає в іншій країні та не планує емігрувати. - Завантажте додаткове пояснення у вигляді LOE до відповідного розділу в вашому профілі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t971317951T Offline
    t971317951T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    На місці заповнюється заява, що хочете залишити паспорт, і вказувати будете, на якій підставі
    1 Reply Last reply
    0
  • t6197262242T Offline
    t6197262242T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хочу виготовити дитині ( 10р) закордонний паспорт 2-й. 1-й закінчується в липні 2025. Маю запис наступного місяця. Чи все нормально якщо я старий паспорт з візою залишу собі. Чи є якість обмеження? Дякую за відповідь)) Гарного дня і вечора усім.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags