PR CUAET
-
Я не знаю, коли точно закінчився страйк, але наші картки (дві з трьох) в пʼятницю ввечері вже були в поштовому ящику. Але у всіх точно може бути по-різному, тож не треба на нас орієнтуватись❤️
-
Люди отримують паспорти за два місяці. Просто замовивши доставку DHL. Головне слот піймати і податись. В листопаді виготовляли паспорти за 5-7 днів. ( І вже є можливість в консульстві випросити скан паспорта з бази МЗС) Плюс доставка, якщо потрібно фізичний паспорт...
-
Добрый вечер.Закрыли или приостановили до июля?Это по Квебеку или по всем провинциям?Есть какая-то информация? Можно в лс пожалуйста если что то знаете.
-
Привіт друзі, хто може підказати таке питання , подаю на продовження візи собі і чоловікові і такі дебільні питання у чоловіковій інформації. Не знаю що вибрати, коли вибираю що візітор то потрібно заповнити заявку на зміну умов проживання. Або отримання воркперміту ...він то уже є ... і потім знову платити 155 за воркперміт... У ютубі або одинокі подавалися або дівчатка з діточками. Може хто подавав на подружжя? Можете підказати кілька пунктів ?
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=563&top=12#
-
терпение. пробуйте еще. надеюсь, дощелкаете до нужных анкет
-
Спасибо большое!!! 🥰🥰🥰Вы не представляете как ваш ответ мне помог ... я схожу с ума не знаю что делать
-
подайте свою. потом заново войдите в gckey, новый опросник для него и его анкета со списком документов сформируется
-
Он не только useless, там ещё и всякие глупости могут насоветовать. С информацией от них надо быть крайне осторожным, там не иммиграционные офицеры на вопросы отвечают, а просто служба телефонной поддержки.
-
Я начала свою анкету и хотела паралельно создать его... а мне не даёт выбрать на визу.. только експрес ентри , или же надо закончить свою а потом начать его ?
-
каждому отдельную анкету. каждый имеет статус worker
-
Да, в данном случае выборка включает тех кто идут по EE-related stream, и тех кто идёт по обычному (без профиля EE)
-
Намахують вдома,тут вони платять якщо все офіційно . Нічого не треба робити, спіть спокійно, а відчуття (намахування )піде само собою!
-
Спасибо, уже отправили все на исправление
-
Який прохідний бал в eoi перед подачею на номінацію в Альберті?
-
Можете залишити старий паспорт по заяві, яку вам вже роздруковану дадуть. Я так зробила дитині (9 років) другий паспорт, бо старий з діючою візою і старий закінчується якраз в 2025. На цьому тижні забрала новий паспорт.
-
Немає прохідного балу. Вибірки були з різними мінімальними балами. Найнижча , 40
-
Там на сайті можете подивитись по датам
-
Вони часто вибірки проводять?
-
Доволі. Але не масові. Можна на сайті aaip подивитись , які бали , коли і кого обирали
12 Jan 2024, 17:45
Post 364866 of 384873
about a minute ago