PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка для статистики в якому консульстві чекали на слот та на коли запропонували(місяць?)?
-
Добрый день. А если дождаться eCopr в Канаде и уехать, никаких проблем быть не должно? Только или сделать PRTD или дождаться пока пришлют карту чтобы вернуться? В самом процессе лендинга нарушений не будет?
-
Виставляють зараз на середину червня краще робіть як тут описано : Я з телефона (iPhone) робив ( на екрані був пошук вільних слотів в якомусь тижні!) то залишив його приблизно на годину -півтора і не торкався. Вискакує повідомлення стати в чергу. Записався і тоді щодня перевіряв акаунт і пошту. Через пр. 2 - 3 тижня мені запропонували слот. Це один з методів . Як на мене щоб найшвидше виготовити паспорт
-
да, вы уже выезжали, если вы сделали флэгполинг, а не просто подошли в офис cbsa на границе
-
Більше того з КОПРом можна вернутися через наземний кордон з США (якщо у вас є можливість потрапити в США)
-
Саме так
-
дата 31 совсем не про выдачу вп в аэропорту t.me/prcuaet/19036/276536
-
мы прошли границу точно и стояли в двух очередях. по идее, это был флэгполл. тогда не ясно, почему выдали пермит на такой срок
-
это прямое условие продления. быть в канаде физически в момент подачи
-
Привіт громади Маю питання Мій роботодавець дав мені декларацію але якраз секція з необхідною інформацією про кількість працівників фул і парт тайм та інше вони не заповнили Такий варіант підходить чи необхідно все ж повністю заповнити форму
-
Треба, щоб всі поля були заповнені
-
А в ЭЭ у Вас профиле сколько баллов? Если меньше 300 то не рассматривают.
-
За 2 місяці продовжити паспорт і податись на продовження WP. Це якщо не встигнете виготовити новий
-
391 CRS NOC 22213
-
Здравствуйте, у меня ворк пермит, украинский загранпаспорт и виза заканчиваются в один день (в конце апреля). Я хочу остаться в Канаде. Мне 18 лет и я не выездной, если я вернусь в Украину. Как продлить мое пребывание в Канаде?
-
6 минимальный
-
Добре. Це ТЕЕР 2, тест з мови 5 балів по всім параметрам?
-
Вроді все підходить. Чи є якість моменти, які можуть викликати сумніви в офіцера? Діти, родини, не дозвонилися до роботодавця? Таке враження, що Ваша заявка на стопі, бо чекають на якусь інформацію.
-
У мене повна тиша після AOR на початку вересня
-
Дякую Я так і думала Буду питати чи вони мабуть намір давати мені всі дані чи ні
12 Jan 2024, 17:45
365098/429666
about a minute ago