PR CUAET
-
Вітаю! Коли приїхали в Канаду, то отримали WP та VR для дітей на 3 роки. Після подачі на зняття обмежень і отримала новий WP ще на три роки. Таке питання, якщо не встигнемо отримати PR до закінчення WP чоловіка і VR дітей чи зможемо ми подовжити їх статус на основі мого WP, який ще буде дійсним 1,5 року?
-
досить пейстабів. Там буде зазначено або години або що це salary - і тоді employment letter в якому написано що salary за 40 годин - цього буде достатньо
-
Вы замазали данные о визе, как мы теперь с помощью ее даже не знаю что Жарт
-
Дякую за відповідь !
-
Цікаво, дякую. Не розумію тоді чому в мене знайомому ніяк робити не хочуть
-
30+ годин
-
Проте ЕЕ буде на порядок швидше
-
Дякую) вже розібралася)
-
В лондоні норм. Якщо набирає 480+ ЕЕ то пробуйте федерально. Паралельно якщо є job offer - пробуйте OINP Job Offer Skilled Worker
-
Мілким компаніям переважно навпаки простіше, бо можна на пряму готоврити з власником, і зробити всі процедури. А в великих якщо HR незнає/боїться/незацікавлений - то відповідно і діла не буде
-
А якщо оплата не погодинна? Фулл тайм, 40-годинний робочий тиждень. Зарплата вища за мінімальну. То треба все одно просити у компанії виписку з кількістю відпрацьованих годин?
-
Дякую велике!
-
Якщо ЗП вище 27,10 за годину квот немає
-
50 балів. 200 це тільки для топ менеджменту, і отримати їх наджзвичайно складно, навіть якщо компанія дуже толкова.
-
Перепрошую, а що саме ви маєте на увазі під «чисто»?
-
Порадьте, пліз, де швидше отримати громадянство (яка провінція): хлопець 33р, ІТ, досвід 10+, англ.вільна, зараз в Лондоні працює. Яким чином починати дії? В якій провінції починати шукати роботу, щоб швидше отримати громадянство?
-
Зате там будучи просто прибиральником, чи працівником магазину така сама процедура і вимоги. І на ПР можна подаватися буквально з літака (як тільки буде перша робота з документами)
-
По Онтарійських програмах нажаль не вибирають такий НОК ще з змін програми півтора роки назад. Job offer для TT = LMIA
-
Так, і треба щоб у самої компанії була квота на це. Зазвичай в мілких компаніях таким не займаються
-
Доброго дня, є питання про переклад документів. Я маю переклад з України. Переклад з печаткою перекладача, печатка підтверджує, що він сертифікований в Україні згідно з укр.запонодавством. Цього достатньо, чи все ж таки треба робити тут в Канаді?! І я також читала десь читала, що з 2024 р. Канада починає приймати переклад документів лише з апостилем?!
12 Jan 2024, 17:45
3650/455311
5 minutes ago