PR CUAET
-
Але робота apprentice це не вважається work experience та немає ноку. В тому то і справа Чи можу я змінити нок 4 Чи отримати ворк перміт, бо начебто схоже на те шо треба буде стаді перміт
-
Обов'язково треба, це впливає на бали якщо подаєтеся по якійсь економічній програмі (підтвердження освіти - одна з ключових вимог в переважній більшості програм)
-
@OstapBosak pls step up
-
здебільшого це аплікації жовтня 2023. в гілці Хронологія є детальніше
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка в які дні і о котрій годині краще ловити слот? Потрібно для подачі дитини на паспорт🫶🏻🙏
-
😚😆😃🤣🙂😀😍 СЬОГОДНІ ззапрошуємо на безкоштовний онлайн вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою! 📅 Дата: 22 грудня 🕗 Час: 20:00 (ТОРОНТО)/18:00 (ЕДМОНТОН) Агенда вебінару: 1. TRP (Temporary residence permits) 2. Подовження Work Permit та виїзд за межі Канади 3. Підводні камені при наявності Work та Study Permit одночасно 4. Оформлення візи при знаходженні в Канаді 5. Правила оновлення статусу після його закінчення 6. Criminality та військова служба (військові квитки) 📩 Реєстрація обов’язкова (максимум 100 учасників) ❗️Посилання на реєстрацію❗️ Всі запитання ви можете надіслати до початку семінару на електронну скриньку: [email protected] Протягом семінару консультант буде на них відповідати. У темі зазначте: PRCUAET.
-
Я перепрошую, я неправильно зрозумів ваше запитання. На візу буде в вас окрема заявка (одна на продовження, одна на візу, вони не одною заявкою йдуть, а двома окремими). Якби була подача на перший перміт, то тоді була б можливість заповнити обидві разом
-
Сегодня рассказали очень странную историю. Девушка продавалась в декабре начале.2023. Через два месяца она нашла другую работу. Рекомендательные письма были от коллег с прошлой работы. И вот вчера звонят ей коллега поздравить с christmas и говорит надеюсь у тебя всё хорошо и ты документы получила. Мне мне звонили по поводу тебя я на все вопросы ответила только я не узнала с кем ты живёшь но я просто сказала что ты хорошая работник. А у неё вообще никаких запросов ничего не было. А коллега не могла вспомнить когда звонили говорит что было тепло в начале лета или в середине или в конце она не помнит 😳 вот так у людей сессии меняются а позвонят тем с кем вы уже давно не общаетесь и они какую-то чепуху скажут и всё. У меня тоже за семь месяцев все поменялось в жизни👎