PR CUAET
-
Привіт, поділіться досвідом. Якщо вийти заміж в Канаді і взяти прізвище чоловіка - які наступні кроки? Які українські документи я маю змінити(паспорт, id carrd etc.) і в які сроки? І як бути з вклеєною візою? Чи треба повідомляти укр.органи, чи є автоматичний обмін? Які канадські документи треба міняти (WP?, sin?). Дякую 💙💛
-
Дякую,але я мав на увазі лампочку яка світить при включені заднього ходу. Ви надали інформацію про привід на колеса.
-
Вітаю! але б перепитала чи вони працюють 24 грудня
-
Wp думаю якраз не обов'язково переробляти
-
Думаю що працюють. Бо мені також прийшов на 24 з черги очікування. Але я відмовився, бо не встигну....
-
Закордонний буде недійсним, віза в ньому недійсна, id картку в Канаді не переробите, wp мабуть потрібен новий
-
Пробуйте час від часу стати в чергу очікування знову (якщо пише що в черзі то добре) а якщо ні то ставайте знову. Бо були випадки що люди чекали на слот і їм слот пропонували але на жаль на чужий аккаунт 🙈
-
Дякую за відповіді. А скільки часу займає отримання нового паспорту для жінок? І чи вистачить одного WP для в'їзду в Канаду, якщо візи в новому паспорті не буде?
-
Там вище писали люди що мали слоти на ті дні в які як виявилося консульство святкує Різдво та Новий рік тому ті слоти їм повідміняли. А пізніше інші люди тут пишуть що половили слоти на ті ж числа що консульство не працює 🙈 може бути що глюк
-
Я думаю саме головне сін і driving license обновити
-
А лан туплю. Думав поки паспорт той самий не новий що так проходить
-
Працювати в суміжній сфері мало. Треба, щоб провінція була зацікавлена у вашій роботі. Ваш NOC знаходиться в Low Demand.
-
ЧЕРЕЗ 30 ХВИЛИН ПОЧИНАЄМО ВЕБІНАР! Підключайтеся: us02web.zoom.us/meeting/register/tZwudO-qrjkjHtJnDN7H6OpxvM0yjVtKvx_o#/registration
-
Не вистачить
-
Спасибо, хоть новость и не приятная(
-
Вище скинув 👆
-
jet_alberta_short_term_employment_forecast_stef_2023_2025_1_1.pdf
-
А где можно глянуть это?
-
Вони подавались нещодавно?