PR CUAET
-
Доброгл часу дня! В мене вийшла трохи хаплутана історія з ворк пермітом. Буду вдячна за будь які поради. Дитині (18р) коли заповняли анкету в Україні вибрали провінцію Саскачеван, так як планували спочатку туди. Для всіх де було ніби як підтвердження чи ми плануємо там залишатись поставили ні, тільки їй випадково нажвли так. Приїхали до Алберти, прошла медогляд, рахунок .. і все як треба. Медичку картку ( health card) не отримала, сказали що вона повинна бути в Саскачевані. Поїхали в аеропопрт там сказали що вони нічого не можуть зробити. Розмовляла з custumer service (ircc). Там пояснили що потрібно зробити новий ворк перміт. Робимо. Питання чи стикався хтось з такою ситуацією? Можливо розкажіть як швидше це все можна зробити. Щиро вдячна. Я скопіювала з групи Алберта, там не отримала поради. І ще з терміну подачі на продовження/виготовлення(нового) WP, чи можна виїжджати за межі Канади на 2 тижні ? Тому що невідомо скільки часу забере виготовлення. Виїхати потрібно через сімейні обставини. Дякую
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, скільки по часу зараз робиться паспорт? І як замовити слот для дитячого? Дякую
-
вам нужно в альберте в офисе медкарт позвать супервайзера, у которого мозгов больше и провести ему ликбез. ограничение работать в конкретном городе или провинции есть только, если он прописан в remarks/conditions. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15 плюс, по условиям cuaet выдают открытые wp, что по определению означает, что работать можно везде и жить тем более. а глобально, вам такую чушь сказали. тк любой человек, когда переезжает из одной провинции в другую, то он получает там медстраховку, потому что это становится его постоянным местом проживания. причина отказа мега абсурдная
-
Я знаю, що деякі рахунки можуть відкривати тільки резиденти. Але фінансовий консультант пропонував мені їх відкрити, хоч я не резидент поки. Схоже, вони собі план виконують, а кінцева відповідальність, якщо що — на клієнтах 😅.
-
Нужно иметь знакомых в IRCC. Админ нашего виннипегского канала сделал своей маме PR по этой программе за месяц)