PR CUAET
-
як на мене це дивно виглядає. Помилка.. Я майже впевнений що ту адресу вони не пишуть руками а копіюють з заявки або це взагалі автоматично підтягується. Тобто я думаю це ви могли помилку зробити....
-
Якщо подавались через представника, то в листі-запрошенні на біометрію буде його адреса.
-
🍁Імміграція - ЗАГАЛЬНЕ🍁 🍂 Абревіатури, які можуть зустрітися в імміграційному процесі 🍂 Словник основних термінів іммігранта в Канаду 🍂Що можна запитувати у IRCC call center? 🍂CBSA news: Канада стежитиме за людьми, яких мають депортувати 🍂Тимчасове призупинення видачі LMIA в Монреалі: коли і чому 🍂IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! 🍂 IRCC анонсує: Канада раптово ЗАВЕРШУЄ видачу пермітів для visitors всередині країни. 🍂 IRCC анонсує: Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади 🍂 Нові правила для студентів у Канаді на решту 2024 і 2025 роки! Обмеження кількості мість; Зміни в мовних умовах; Зміни в політиці PGWP; Зміни умов на дозвіл на роботу для подружжя; Яку роль відіграє провінція. (Текст в описі під reels) 🍂 IRCC анонсував: йде скорочення кількості дозволів на роботу по Spousal Open Work Permits. 🍂Віза та Перміти у Канаді: Що спільного і в чому різниця. Що важливо знати: детально про візу, про work permit та про visitor records. FAQ про статуси 🍂Що робити, якщо ваш заявка до IRCC «зависла»? 🍂IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео) 🍂 Канадський уряд оголошує про зміни в імміграції 🇨🇦(Текст під відео) 🍂 IRCC announces: Канада скорочує імміграцію на 20%+ Що і для кого зміниться? (Текст під відео) 🍂IRCC announces: Зміни в політиці LMIA (листопад 2024) (текст під відео) 🍂IRCC announces : з 1 грудня збільшуються тарифи на подачу заяв на імміграцію (опис під відео) 🍂IRCC announces: Важливі зміни в імміграційній політиці Канади ‼️(опис під відео) 🍂IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році (опис під відео) 🍂 Чи є плани в уряду Канади залишити українці🇺🇦 в Канаді 🇨🇦на постійній основі? (Опис під відео)
-
мій представник теж робила помилку як хотіла нас подати. Ми всі люди і можемо помилятися. В мене була моя дата народження з помилкою. Добре що я помітив як перевіряв заявку перед подачею. Це дуже важливо, ретельно все перевірити. Сподіваюсь я все перевірив :) але все можливо, і ще щось випливе :))))
-
Дякую!
-
Без міста, це саме те що Вам треба.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, як обрати Оттаву? На е-консул бачу тільки Торонто та Едмортон, або Посольство Укр без міста
-
Подивіться пресу по спонсорству батьків. Якщо б хто вимагає, той отримує працювало, всі б вже тут були з батьками давно)) Акуратність потрібна щоб до нас ставились з повагою як до майбутніх громадян, а не як до натовпу який вимагає, щоб їм давали і швидко, бо програма проста.
-
Добрий вечір. Я давно не заходив сюди і можливо щось пропустив. Скажіть будь ласка, в Оттаві послуга "видача виготовленого паспорту" діє чи сервіс ще не запущено? паспорт ще не прибув, але я просто хотів подивитись як виглядає меню вибору слоту, а воно весь час пише "консулів не знайдено, зверніться до технічної підтримки".
-
Безусловно, я с этим и не спорю.
-
Оттава - третій варіант Посольство
-
Я тричі перевіряла свою заявку після того, як вона була готова до подачі. І двічі знаходила помилки 🙈 при чому такі, які неможливо допустити наче. 😬 надіюсь, що фінальна версія була вірною ✊