Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 909.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🍁Імміграція - ЗАГАЛЬНЕ🍁 🍂 Абревіатури, які можуть зустрітися в імміграційному процесі 🍂 Словник основних термінів іммігранта в Канаду 🍂Що можна запитувати у IRCC call center? 🍂CBSA news: Канада стежитиме за людьми, яких мають депортувати 🍂Тимчасове призупинення видачі LMIA в Монреалі: коли і чому 🍂IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! 🍂 IRCC анонсує: Канада раптово ЗАВЕРШУЄ видачу пермітів для visitors всередині країни. 🍂 IRCC анонсує: Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади 🍂 Нові правила для студентів у Канаді на решту 2024 і 2025 роки! Обмеження кількості мість; Зміни в мовних умовах; Зміни в політиці PGWP; Зміни умов на дозвіл на роботу для подружжя; Яку роль відіграє провінція. (Текст в описі під reels) 🍂 IRCC анонсував: йде скорочення кількості дозволів на роботу по Spousal Open Work Permits. 🍂Віза та Перміти у Канаді: Що спільного і в чому різниця. Що важливо знати: детально про візу, про work permit та про visitor records. FAQ про статуси 🍂Що робити, якщо ваш заявка до IRCC «зависла»? 🍂IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео) 🍂 Канадський уряд оголошує про зміни в імміграції 🇨🇦(Текст під відео) 🍂 IRCC announces: Канада скорочує імміграцію на 20%+ Що і для кого зміниться? (Текст під відео) 🍂IRCC announces: Зміни в політиці LMIA (листопад 2024) (текст під відео) 🍂IRCC announces : з 1 грудня збільшуються тарифи на подачу заяв на імміграцію (опис під відео) 🍂IRCC announces: Важливі зміни в імміграційній політиці Канади ‼️(опис під відео) 🍂IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році (опис під відео) 🍂 Чи є плани в уряду Канади залишити українці🇺🇦 в Канаді 🇨🇦на постійній основі? (Опис під відео)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5589635744T Offline
    t5589635744T Offline
    Serhii Rasputnii
    wrote on last edited by
    мій представник теж робила помилку як хотіла нас подати. Ми всі люди і можемо помилятися. В мене була моя дата народження з помилкою. Добре що я помітив як перевіряв заявку перед подачею. Це дуже важливо, ретельно все перевірити. Сподіваюсь я все перевірив :) але все можливо, і ще щось випливе :))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Питання до всіх, підкажіть будь ласка, скільки часу потрібно очікувати з моменту подачі заявки, до моменту запрошення на сдачу экзамена?
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ох,це загадка,дай Боже,щоб все продовжувалось)А там,можливо,все зміниться і ваш рік,навпаки швидко отримає ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Оттава зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t402678637T Offline
    t402678637T Offline
    Hanna Yehoshyna
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t146408665T Offline
    t146408665T Offline
    Nik Yozhykov
    wrote on last edited by
    Без міста, це саме те що Вам треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t402678637T Offline
    t402678637T Offline
    Hanna Yehoshyna
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть будь ласка, як обрати Оттаву? На е-консул бачу тільки Торонто та Едмортон, або Посольство Укр без міста
    1 Reply Last reply
    0
  • t55966245T Offline
    t55966245T Offline
    Yulia Tarasova
    wrote on last edited by
    Подивіться пресу по спонсорству батьків. Якщо б хто вимагає, той отримує працювало, всі б вже тут були з батьками давно)) Акуратність потрібна щоб до нас ставились з повагою як до майбутніх громадян, а не як до натовпу який вимагає, щоб їм давали і швидко, бо програма проста.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1447645447T Offline
    t1447645447T Offline
    Wanedi
    wrote on last edited by
    в який час потрібно перевіряти сайт, щоб з'явилися слоти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Краще взяти з собою бо у них висне программа і вони через раз можуть сфотографувати і потрібно заново всі дані вносити якщо не вийшло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Shapovalov
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Я давно не заходив сюди і можливо щось пропустив. Скажіть будь ласка, в Оттаві послуга "видача виготовленого паспорту" діє чи сервіс ще не запущено? паспорт ще не прибув, але я просто хотів подивитись як виглядає меню вибору слоту, а воно весь час пише "консулів не знайдено, зверніться до технічної підтримки".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    L. T.
    wrote on last edited by
    То что нет 2 месяца аор большой red flag. Понятно, что нас поставили на паузу. Имеем право узнать почему.
    1 Reply Last reply
    0
  • t55966245T Offline
    t55966245T Offline
    Yulia Tarasova
    wrote on last edited by
    Безусловно, я с этим и не спорю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t947261188T Offline
    t947261188T Offline
    Kateryna Кonyk
    wrote on last edited by
    Оттава - третій варіант Посольство
    1 Reply Last reply
    0
  • t523837222T Offline
    t523837222T Offline
    Anna Mykalo
    wrote on last edited by
    Я тричі перевіряла свою заявку після того, як вона була готова до подачі. І двічі знаходила помилки 🙈 при чому такі, які неможливо допустити наче. 😬 надіюсь, що фінальна версія була вірною ✊
    1 Reply Last reply
    0
  • t515196958T Offline
    t515196958T Offline
    KR
    wrote on last edited by
    Щоб зрозуміти кого вибирають просто гляньте в самому низу програми вибірки. Є ті кого і без акаунту в ее запросили. Мають співпадати вимоги по досвіду освіті і так далі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Galyna Galyna
    wrote on last edited by
    Я незнаю як ви можете бачити ті слоти я незнаю . В мене опше нічого не вибиває.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Kvasenko
    wrote on last edited by
    підкажіть, будь-ласка, чи потрібно надавати на федеральному етапі якісь документи БАТЬКІВ аплікантів? Чи тільки мої документи (головний аплікант) і чоловіка? Бо витрясти документи з батьків - то клопітна справа, і добре знати завчасно, якщо вони потрібні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6813161604T Offline
    t6813161604T Offline
    Svitlana Tsyhypalo
    wrote on last edited by
    А чому Ви не перевіряєте на сайті закладу? Або не напишете їм емейл з Вашими питаннями?Думаю цей чат наврядчи дасть більше інформації.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags