PR CUAET
-
Доброго ранку брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до середи!Поверну1000гривень !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердженням
-
Доброго ранку брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до середи!Поверну1000гривень !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердженням
-
Хто знає в який час оновлюють слоти
-
-
Привіт Хто має номер в ircc щоб запитати про ВП
-
Коли оновлюють слоти в посольстві???
-
Чи є тут хтось з Банффу?
-
-
Доброго времени суток. Хочу подать на продление WP. Могу ли я использовать портал, через который я подавала на куает в 2022 году? Или новый нужно создавать GCKey? Когда я пробовала подать со старого портала, там нет продолжения WP. Есть вопрос про держателя визы H-1B.
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Відчуйте незабутній дух українського Різдва з неймовірним театром «Ґердан» @gerdantheatre ! Напередодні Різдва ми всі шукаємо щось особливе, щоб заповнити наші серця! Трохи тепла і спокою для нашої душі. Саме таку атмосферу ми зануримося разом з театром «Ґердан» на нових різдвяних концертах ° Toronto — December 26 (2 концерти) • London — December 28 • Oakville — December 29 ° Nanaimo — January 1 ° Canmore - January 3 ° Calgary — January 4 ° Camrose - January 5 • Fort Saskatchewan - January 10 Це буде неймовірна подія, наповнена давніми українськими колядками та піснями, які несуть дух традиційного українського Різдва. Пісні у виконанні театру «Ґердан» занурять вас у час дитинства та дозволять стати свідками традиційного ритуалу «Введення кози». Співаючи знайомі мелодії разом із артистами ви вирушите у подорож через час і простір! Проведіть цей неймовірний вечір з вашою сімʼєю та друзями! —————————————————————- «Гердан» — це дивовижний співочий гурт із шістнадцяти учасників із Чернівців. Їхні аранжування традиційних народних пісень відновлюють автентичну українську музику та вражають публіку всюди, де б вона не лунала! Під час цього канадського туру «Гердан» вражає глядачів своєю енергією та душевністю, а також пристрастю до культури, яка занадто довго була під прицілом ворогів. Крім того, цей тур Ґердан проводить на підтримку сімей в Україні, які постраждали від війни і потребують підтримки та реабілітації. www.eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZGQ90A2YWFkUbWxakdUnJtrKTZBNqMusod8G4Y76scx5SUp3nlaTinYNA_aem_KAi1fLkzpKsXWFzez0Q37w
-
Дякую вам велике!
-
Щоб вимагати, треба хоч якісь права на це мати. А то це виглядає як вимога видати подарунок пошвидше, а то конче треба. У нас тут в місцевій фб групі хтось запитав, чи не видає Канада гроші українцям на зворотній квиток до Європи. Таке...