PR CUAET
-
Торонто
-
Нічого нема поганого, щоб дізнатись про реальні строки розгляду. Люди хочуть планувати своє життя.
-
Но билеты сейчас очень дорогие туда лететь с Калгари
-
Слотів в Торонто дійсно немає. Треба чекати в черзі очікування. Так швидше піймаєте. Або кожен день о 00 по Києву ловити.
-
Кому нужны слоты на завтра в Оттаве ,у меня показывает весь день свободные слоты
-
Так я стала в чергу очікування.
-
Згодна, поганого нічого нема. Тільки мені здається, що "вимагати" не підходить до ситуації.
-
Та справді слотів неможливо знайти в Торонто і довелося взяти слоти у Оттаві проте. Ми купили квитки на автобус та благополучно здала і вже Вже паспорт готовий, то не доставлено
-
Дякую
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=PA76VDq09DXfcGBE
-
Привіт, а є тут хтось хто не платив за доставку ? у вас не має відчуття що додаткова оплата за це нічим не допомагає ?
-
Так
-
Ви про доставку паспорта?
-
Приблизна статистика. t.me/prcuaet/55035/417058
-
Один паспорт через диппошту йшов 7 місяців. Другий також диппошта 4 місяці. Третій через DHL отримали за 2 місяці. Різниця є) Ддиппошта в середньому приходить раз на 3 місяці. А бувають затримки... І ніякої гарантії по термінах...
-
Дивно, за додаткову оплату повинно було б бути 100% швидко,без додаткових питань,бо чому тоді платити ?
-
Мені просто недавно прийшов за 3 місяці диппоштою, а тут комусь за 78 доларів пройшов так само
-
А взагалі,давайте на моєму прикладі, я декілька днів тому оформила паспорт,по суті сенсу оплачувати доставку немає,бо ймовірність що він мені прийде до початку березня дуже низька
-
Повертає DHL тому що не здійснювала доставку)
-
Ви про dhl?
12 Jan 2024, 17:45
365389/429668
3 minutes ago