PR CUAET
-
Ви отримаєте слот, просто треба чекати. Ви ж розумієте що в цій черзі це відказні слоти, а від Едмонтону мало хто відмовляється, тому треба довше чекати. Оттава вискакує частіше всього, от я наприклад теж мала слот в Оттаву, бо зловила тільки туди, і як тільки отримали пропозицію з Едмонтону, відмінила свій слот в Оттаві.
-
На сайті є тільки заява на доставку DHL😩
-
Когда-то, очень давно, я ждала AOR 18 месяцев. И, честно, чатов не было. Никто такую панику как здесь не нагонял. Мое мнение последнее, я не юрист и не консультант. Но такие письма могу навредить, а не ускорить процесс рассмотрения. Индивидуальные письма - другое дело..кто что хочет-то и пишет или спрашивает. А в нашей ситуации -сроки ожидания еще не критичны.
-
я стала в чергу 28 листопада, прислали запрошення 11 грудня на 10 січня
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, у форму на продовження OWP коли підвантажували proof of upfront medical exam у вас статус в табличці стоїть completed? Нам видали лише на початку e-mesical документи, статус стоїть required або referred
-
На федеральний етап потрібні тільки данні батьків всіх дорослих хто в вашому кейсі (ПІП, дата і місце народження і проживання), фізично підгружати ніяких документів не треба.
-
Привіт Наберіть в гугл Immigration medical Exam і ваше місто проживання. Оберіть зручне місце для його проходження.