PR CUAET
-
клініки автоматично надсилають до IRCC дані про проходження медогляду. але роздруківку про медогляд зберігайте - інколи вона потрібна як доказ (є випадки що інформація від клінік не надходила до IRCC).
-
Всім привіт) Чи хтось знає коли буде дипломатична пошта в Торонто? Або коли була останній раз? Дякую 🙏
-
Підкажіть: чи потрібно на федеральний етап підгружати документи такі як документ про освіту, виписку з банку, все, що повʼязане з роботою( оффер, пейстаби, референс леттер і т.д) на себе і …на дружину? Тобто все, що подавали на провінційну номінацію чи ні? Що там ще треба…ліз? Не можу знайти інформацію, в обовʼязковому перечні їх не бачу,а консультант на мене не має часу перед святами і не хочу( не можу) чекати. Не хочу грузити заявку непотрібною інфо.Дякую.
-
Доброго дня всім, в мене є питання, буду дуже вдячна , якщо хтось володіє інформацією, або знаєте схожі кейси! Приїздила до Канади по Куает, зробила всі документи, поїхала . Зараз хочу повернутись разом вже з чоловіком ( в нього візітор віза ), чи реально в теорії подаватись на гуманітарну програму мені, включаючи в заяву свого чоловіка з візітор візою. І поки розглядається статус, чи дається який документ/дозвіл на працевлаштування чоловікові, якщо візітор на 6 міс, а заявка може розглядатись і рік.. Дякую за відповіді завчасно!
-
Є таке. Очевидно, ведуться роботи в реєстрі після останньої хакерської атаки.
-
Оновіть застосунок вручну.
-
Звичайно для спілкування і обміну. Ми просто теж вже кілька місяців досліджуємо університети і напрямки, що цікавлять сина ( не UBC), звідусіль відповідали і на сайтах знаходили. Тому і нагадала Вам про таку можливість. Шкода, що UBC не такий інформаційно доступний (
-
User Руслан has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Воно надто вибагливе до якості освітлення. І дуже не любить лампи денного світла.
-
Добрий день, в кінці минулого тижня прийшов дозапит мілітарі, вчора відправили. Підкажіть, будь ласка, в аккаунт повинно прийти підтвердження, що вони отримали документи? Та вони можуть ще дозапити прислати, чи зазвичай вони, якщо щось треба, одним листом питають?
-
User Дмитрий has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
вітаю! підкажіть будь ласка чи можна вже замовляти dhl? я не зовсім розумію куда він не доставлений в Оттаву(в О подавалась) чи в Україні його зробили і кудась не доставили? дякую
-
Доброго вечора брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до середи!Поверну1000гривень !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердженням
-
Доброго вечора брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до середи!Поверну1000гривень !виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердженням
-
-
User Рома has been kicked from the chat because this user is in spam list