PR CUAET
-
То і то- легальний статус в Канаді виданий IRCC
-
В федералів раніше продовжували візітор рекордз. Відпишусь
-
Да. В моем случае, написали что нелествителен. Написал в ответ короткое объяснение что на такой то странице таким то консулом паспорт продлен. Все ок. Номинацию получена. Подался федералам
-
дякую вам 👍
-
пвідкажить як отримати ІТА?
-
Французьська це окрема пісня. Але ви праві франкофонам дорога. Але год вчу цю мову. Тяжко дається. Але без мови я би не працевлаштувався по спеціальності. І дико ще те, що по WES , я магістр , а по MiFi я бакалавр )))) Але без эвалюсьен корпоратів від MiFi не беруть
-
Ну там не все так погано :) Вони хоча й окремо, але в них є свої програми, які впринципі нічим не гірші. Просто треба шукати місцевих спеціалістів, або розбиратися самому. До речі в кого хороша французька, стає набагато простіше імігрувати що федерально, що в таких "скалдних" провінціях як Онтаріо.
-
Строки зазвичай прописані в чек-листі документів програми та складають ~12 місяців. Пошуком по слову "Польша" вище в чаті можна знайти, хто та як робив, з усіма подробицями.
-
Вот так и живем с МиФи ))))
-
Вітаю! Ось тут є всі інструкції для кожної країни: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html