PR CUAET
-
Візьміть консультацію імміграційного консультанта який пояснить вам як це зробити правильно , я чула що багатьом продовжили і візу і ворк перміт (навіть якщо віза лише на пів року залишилася) головне щоб термін паспорту дозволяв
-
В Оттаві мені вистачило штампу у внутрішньому паспорті.
-
Дякую
-
Ой не факт що наявність слота гарантує що консульство буде працювати
-
Так останній дуолінго тест
-
Візітор по куает програмі ?
-
Это то, о чём я говорил пару недель назад. Пожалуйста, берите письма только от тех, с кем вы постоянно общаетесь и те, кто могут отвечать на звонки от IRCC. Они действительно звонят, и проверяют ваши истории.
-
В нього візітор відкрита, але ж наскільки я знаю, по візітор він має право тільки на 6 міс бути там
-
До якого року він має візу ?
-
В мене ще дійсна до 27 року ворк перміт, а в нього ворк немає . Дякую будемо шукати спеціаліста 🙏🏻
-
Намагаюся вибрати одну з дат, які показує система як вільні, але кожного разу пише що обраний час вже зайнятий. Мабуть краще вже дочекаюся свого візиту в лютому.
-
За що?
-
Можете трошки прояснити що тут малося на увазі, бо з контексту процитованого вами повідомлення, важко розібратися
-
Зверніться до консультанта , може якось можна прикласти пояснювальний лист , і йому вийде теж зробити опен ворк перміт так як ви маєте куает , але я думаю що він має бути на цей момент вже в Канаді , але краще беріть консультацію, або перейдіть в гілку ворк перміт і запитайте там , може хтось вже проходив такий самий процес .
-
Вже гроші треба платити та чекати 10 днів
-
1. подача и получение visitor record в канаде, чтобы быть дольше 6 мес без права работать 2. подача и получение wp в канаде, если у вас есть wp и работа на полную занятость.
-
Є ще варіант, який пропонує самі діпустанови- звернутися тут до поліції з заявою про втрату паспорту ( тільки ж не говорити що він в Україні), поліція дає якийсь свій документ про заведення справи чи щось таке і ось цю бумажку надсилаєте в діпустанову як підтвердження що у Вас того паспорту вже немає. Фсе
-
На сьогодні довідка про несудимість невалідна, цитую: «…Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації»
-
Ні, звичайна , він зробив тільки 2 тижні тому.. по куает тільки я
-
Довідка з ДІЇ не має ніякої сили при предʼявленні її в офіційних органах
12 Jan 2024, 17:45
365605/429854
4 minutes ago