Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 921.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Що саме нового,в цій новині ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Plugatyr
    wrote on last edited by
    Так він є, але там прописано, що його приймуть тільки з країни, де інші тести недоступні. В Канаді можна здати і TOEFL, і CAEl, і IELTS,. Тобто якщо ви в Канаді, то дуолінго не приймуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Люди, ви бачили новину?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    А простите, а на основе чего вы собираетесь подаваться на H&C? Вы приехали, получили документы, отсутствовали в Канаде. Теперь решили вернуться, как вы будите объяснять Канаде, что "это единственное место на земле где вы можете жить"? H&C это не "программа для Украинцев у которых война". Оно так не работает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Кто вам такое сказал? Какую связь вы собираетесь показать? Вы в Канаде от около от года до 3 лет, без хвостика. Какую ещё связь за этот короткий срок можно показать письмами? Что у вас есть работа? Она тут есть у всех, даже у студентов что учатся по 3-5 лет, и на H&C не бегут. Купили машину? Она у всех тут есть. Общаетесь с людьми? Ну, все общаются. Лучше сходите к своими "помогашкам", и узнайте у них, как эти штука работает.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Пустовая
    wrote on last edited by
    Вам нужно написать заявление в свой ДМС в Украине, что бы признали ваш паспорт недействительным, отправить можно онлайн на почту вашего ДМС. (схема работает если у паспорта закончился срок действия)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Да, это правда. Нужно смотреть на то, что вам нам понаписывали в письмах к IRCC в обосновании того, из каких положений Акта они просят у вас исключение, и как они обосновывают это дело. Все эти рекомендательные письма поддержки, работают не просто так. И это не просто рассказать "какой вы замечательный человек", они имеют под собой вполне конкретную основу. Можете почитать IRPA section 11
    1 Reply Last reply
    0
  • t493991674T Offline
    t493991674T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    У нас теж між біометрією і запитом до доп документи пройшло 5 місяців… тримайтесь ✊🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena K.
    wrote on last edited by
    В нас глухо...чекаємо вже 5 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • t590668052T Offline
    t590668052T Offline
    Oksana Korobko
    wrote on last edited by
    Ця інформація в довідці зʼявилася у вересні 2024 року. Якщо ви подавалися раніше, то у вас вона спрацювала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    У мене між AOR'ом та запрошенням на біометрію вже пройшло майже 4 місяці - і досі запрошення не прийшло. Зате моє ім'я в аплікації перепаскудили... 🤦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    Вже з ПР і все спрацювало!!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019085157T Offline
    t1019085157T Offline
    Виктория Шеманаева
    wrote on last edited by
    PNP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nalaliya D.
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хтось в курсі, отримання довідки про несудимість з Німеччини тепер має зміни і по новим правилам? Хто збирається зараз замовляти, як це зробите?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Романяк
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть хто тут має бути свідком , це нотаріус, комісіонер, чи люба людина ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Ну то, как мы это объясняем это наши проблемы, вы же нашу историю не знаете. Вопрос был в другом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. В Альберті м. Калгарі досі видають житло для новоприбулих в Канаду на декілька днів безкоштовно 🆓 t.me/UKRinCA/793 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. Якщо ви маєте попереднє схвалення t.me/UKRinCA/926 🧐. В деяких аеропортах ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido , Telus. гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko та Інна @Inna_Pyatova 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank але можете обрати собі будь-який. 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону після хелс-карти) 😏. Пройти мед обстеження , якщо не пройшли до цього. 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣ t.me/UKRinCA/704 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova 🤨🥳 Нотаріальний Переклад документів по всій Канаді 👇👇👇 t.me/UKRinCA/790 Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1878187763T Offline
    t1878187763T Offline
    Anna Surzhyk
    wrote on last edited by
    Складно сказати, має бути пояснення або інструкція по заповненню. Зазвичай witness це просто людина, але завжди можна з комісіонером зробити. Нотаріус точно не потрібен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Ви розумієте значення даних слів ? Довідку можна спокійно відправляти , це спеціально зазначили ,щоб IRCC це розуміло . Де ви взяли цю інфу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t418729062T Offline
    t418729062T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Якщо нотаріус або комісіонер то там буде написано про commissioner of oaths
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.